27 Ocak Ankara Ulus Mansur Yavaş Programı Saat Kaçta? Mansur Yavaş 27 Ocak Toplantı Nerede? Mansur Yavaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

31 Mart yerel seçimleri için kolları sıvayan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara programı belli oldu. 27 Ocak Cumartesi günü Ankaralılarla buluşacak olan Mansur Yavaş proje tanıtımı netleşti. Peki, 27 Ocak Ankara Ulus Mansur Yavaş programı saat kaçta? İşte 27 Ocak Ankara Mansur Yavaş programı..

27 Ocak Ankara Ulus Mansur Yavaş Programı Saat Kaçta? Mansur Yavaş 27 Ocak Toplantı Nerede? Mansur Yavaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş hangi partiden aday merak edenler araştırmaları hızlandırdı. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde bir kez daha aday olan Mansur Yavaş günü geldi. 27 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 19.30'da yapılacak olan Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplantısı geri sayım başladı. Ankara Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde bulunan Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak olan 27 Ocak Ankara Ulus programı Mansur Yavaş Ankara halkı ile bir araya gelecek. Bugün Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek tanıtım ve bilgilendirme toplantısında 5 yılın projelerini konuşacak olan Mansur Yavaş kimdir, kaç yaşında, nereli merak edildi. İşte 27 Ocak Ankara Ulus programı..

27 Ocak Ankara Ulus Mansur Yavaş Programı Saat Kaçta? Mansur Yavaş 27 Ocak Toplantı Nerede? Mansur Yavaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? - Resim : 1

MANSUR YAVAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Avukat ve siyasetçi olan Mansur Yavaş mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı. 23 Mayıs 1955 Ankara Beypazarı doğumlu Mansur Yavaş eşi Nursen Yavaş'tır. 2 çocuğu olan Mansur Yavaş, 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okudu. Askerliğini askeri savcı olarak yapan Mansur Yavaş 13 yıl boyunca serbest avukatlık yaptı. 1999 seçimlerinde MHP'den aday olan siyasetçi yüzde 51 oy alarak Beypazarı Belediye Başkanı oldu. 2004 seçimlerde daha yüksek oy ile yeniden seçilen Mansur Yavaş 2009 yılına kadar Beypazarı Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 2013 yılında CHP'ye geçen Mansur Yavaş 2016'da CHP'den istifa etti. Ardından 2018 yılında tekrar partiye katıldı. 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olan Mansur Yavaş yüzde 50.9 oy alarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Mansur Yavaş 2024 yerel seçimleri için CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu.