28 Eylül Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? 28 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 28 Eylül Perşembe puan durumu belli oldu. Yarışmanın 1224. bölümünde Nursel Ergin en beğendiği yemeğe 5 puan verdi. Nursel Ergin gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun olarak 1'den 5'e kadar puanladı. Peki, 28 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle devam ediyor. Her gün çeyrek altın her hafta cuma günü hafta finalinde 10 altın bilezik alan gelinler yarışa devam ediyor. Bir yandan gözyaşlarının aktığı bir yandan altın kazananların göbek attığı Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü sona erdi. 28 Eylül Perşembe günü en güzel Kuymaklı Kavurma tabağını kim yaptı merak edildi. Peki, 28 Eylül Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 28 Eylül puan tablosu..

GELİNİM MUTFAKTA 28 EYLÜL NELER OLDU?

28 Eylül Perşembe gününe damga vuran Gelinim Mutfakta yarışı sona erdi. Haftanın dördüncü günü başarılı bir şekilde tamamlandı. Günün yemeği Kuymaklı Kavurma oldu. 28 Eylül Perşembe günü ekrana gelen yeni bölüme kaynanaların kavgası damga vurdu. Stüdyoda sesler öyle bir yükseldi ki sunucu Nursel Ergin bile zor ayırdı. Kaynanaların kavgasında "Ya o gidecek ya ben" nidaları yükseldi. Tüm bunların yaşandığı Gelinim Mutfakta 28 Eylül Perşembe yayınında çeyrek altın kazanan gelin Gizem oldu. İşte 28 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu..

28 Eylül Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? 28 Eylül Gelinim Mutfakta Puan Durumu - Resim : 1

28 EYLÜL GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

TUĞBA- 9

MELİKE- 16

GİZEM- 19

ÖZLEM- 6

GELİNİM MUTFAKTA SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN