Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

28 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu ÖĞREN! 28 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Haftanın ikinci gün yayınını tamamlayan Gelinim Mutfakta yarışmasında puanlar verildi. Günün en leziz Doya Doya Magnolia tabağını çıkaran gelin 5 puan verdi. En kötü tabağı hazırlayan gelin 1 puan aldı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen 28 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

28 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyicilere son durum geldi. Kanal D’nin en sevilen programlarından olan Gelinim Mutfakta 1267. bölüm sona erdi. Haftanın ikinci yayınını açan Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kaynanaların puanlarını açıkladı. 4 gelin bugün Doya Doya Magnolia tatlısı yaptı. Günün en güzel tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Yeşim, Tuğba, Aleyna ve Melek arasında günün çeyrek altınını kapan gelin belli oldu. İzleyicilerin Gelinim Mutfakta puan, Gelinim Mutfakta bugün puan durumu araştırmaları yanıt buldu. Peki, 28 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bilezikler kaç gram 2023? İşte merak edilen 28 Kasım Gelinim Mutfakta puanlama bilgileri..

28 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

28 Kasım Salı günü izleyenlerle buluşan Gelinim Mutfakta yarışmasında gün boyu Aleyna ile kayınvalidesi Hacer hanım arasındaki tartışma ekrana geldi. Aleyna kayınvalidesine rağmen Tuğba’nın kaynanası Gönül Hanıma anne deyince olanlar oldu. Gönül hanımın Aleyna’ya yeni kıyafetler aldığını öğrenen Hacer çıldırdı. Öte yandan yeni gelin Melek ile kayınvalidesi arasında ikinci bahar tartışması çıktı. Melek’in ve eşinin 2. evliliğini yapması stüdyoda tartışma yarattı. Yeşim’in kaynanası Beyhan, bir kadının ikinci evliliğini yapıyorsa usturuplu giyinmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Melek’in kayınvalidesi Asiye, “Seversen saygı varsa sevgi var bunu böyle bilin” dedi. Sunucu Nursel Ergin, “Benimde ikinci evliliğim 3. de olur 5. de olur kimseyi ilgilendirmez. Her seferinde farklı bir şey hissedilebilir. Herkesin kendi tercihi” dedi. Melek’in ikinci evliliğinde gelinlik giymesine gelinlerden destek gelirken kaynana Beyhan şok sözlere imzasını attı.

28 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın ikinci günü sona erdi. Merakla beklenen Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu sorusunun yanıtı geldi. 4 gelin ile 4 kayınvalide arasında yaşanan çeyrek altın yarışında günün kazanan gelini belli oldu. 28 Kasım Salı günü Gelinim Mutfakta yarışmasında Nursel Ergin günün en güzel Doya Doya Magnolia tabağını hazırlayan Melek’e 5 puan verdi. Kaynanalar tadımları tamamladı ve haftanın ikinci günü en yüksek puanı alan gelin Melek oldu. Çeyrek altını yakasına Melek taktı. Tuğba kabağını yaktığı için -2 ceza puanı aldı. İşte 28 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 4

MELEK- 17

YEŞİM- 16

ALEYNA- 15

DİĞER VİDEOLAR