Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

29 Ekim’de Emeklilere İkramiye Verilecek Mi? Emekliye 5000 TL İkramiye

Cumhuriyetin 100. yılında emeklilere müjde var. Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği 5000 TL ikramiye yatacak mı merak konusu oldu. Peki, 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi? İşte emekliye 5000 TL ikramiye detayları..

Cumhuriyetin 100. yılında emeklilere

29 Ekim’de Emeklilere İkramiye Verilecek Mi? Emekliye 5000 TL İkramiye

Son günlerin en çok merak edilen konu başlığı emekli ikramiyesi oldu. Kurban ve Ramazan bayramlarında ikramiye alan emeklilere bu yıl 3. kez ikramiye yolu açıldı. Cumhuriyetin 100. yılı için 5000 TL emekli ikramiyesi verileceği haberi kulisleri çalkaladı. Emekliye 29 Ekim’de 5000 TL ikramiye verileceği iddiaları milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı. 29 Ekim’de emeklilere ikramiye verilecek mi merak konusu oldu. İşte merak edilen 100. yıl ikramiyesi detayları..

29 EKİM’DE EMEKLİLERE İKRAMİYE VAR MI?

Emeklilere 100. yıl ikramiyesi verileceği konuşulmaya başladı. Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle emeklilerin hesabına 29 Ekim ikramiyesi yatırılacağı iddia edildi. 2023 yılında Ramazan, Kurban ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için ikramiye verileceği söylendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Bir tarih vermek benim bulunduğum pozisyon itibarıyla doğru değil. Hangi aşamada olduğunu çok fazla bilmiyorum. Ama Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar. İnşallah bu konudaki çalışmalar nihayete erdiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır” dedi.

EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda emekli ikramiyesi verileceği iddia edildi. Cumhuriyetin 100. yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı uzmanlarının hazırlık yaptığı öğrenildi. Tek seferlik verilecek Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi için çalışmalar sürüyor. Masada 5 bin TL rakamı var. Rakam üzerinde uzlaşı sağlandığı konuşuluyor. Çalışma bittikten sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi emekli ikramiyesinin duyurulması bekleniyor.