29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2024 YENİ RESİMLİ! En Anlamlı En Değişik İstanbul'un Fethi Sözleri! WhatsApp, Facebook, Instagram 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Mesajları Resimli

29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlama mesajları araştırılmaya başladı. 29 Mayıs 1453 tarihinde kuşatılan İstanbul fethi gerçekleşti. Fatih Sultan Mehmed'in 54 günlük kuşatması ardından Roma İmparatorluğu yıkıldı. Bu yıl 571. yıl dönümü kutlanan İstanbul’un Fethi sözleri sizler için derlendi. İşte WhatsApp, SMS, Facebook, Tiktok, Instagram hesabınızdan paylaşabileceğiniz en anlamlı resimli 29 Mayıs İstanbul'un Fethi mesajları..

29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2024 YENİ RESİMLİ! En Anlamlı En Değişik İstanbul'un Fethi Sözleri! WhatsApp, Facebook, Instagram 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Mesajları Resimli

Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan 29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlama mesajları sorgulandı. Takvim yaprakları 29 Mayıs 1453 tarihini gösterdiğinde 54 günlük kuşatma sonuçlandı. Tarihte birçok kez kuşatmaya alınan İstanbul'un alınışı tarihi akışı değiştirdi. Bu yıl 571. yıl dönümü olan İstanbul'un Fethi için kutlama programları hazırlandı. Bu kutlu günde en güzel ve en anlamlı İstanbul'un Fethi sözleri paylaşılmaya başladı. İşte WhatsApp, SMS, Twitter, Facebook sosyal medya platformlarında paylaşabileceğiniz 29 Mayıs İstanbul'un Fethi sözleri..

29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2024 YENİ RESİMLİ! En Anlamlı En Değişik İstanbul'un Fethi Sözleri! WhatsApp, Facebook, Instagram 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Mesajları Resimli - Resim : 1

29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ KUTLAMA MESAJLARI

Tarihe istikamet verip çağ açıp çağ kapatan İstanbul’un Fethi'nin 571. yılı kutlu olsun. Cennet mekan atam Fatih Sultan Mehmet Han ve şanlı ordusunu rahmetle anıyorum.

İstanbul'un fethi yalnızca bir şehrin değil, ecdadın fetihler çağının dönüm noktasıdır. İstanbul' un Fethi'nin 571. yıldönümünde, Peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olarak İstanbul'u miras bırakan Fatih Sultan Mehmed Han ve ordusundaki kahramanları rahmet ve minnetle anıyorum.

"Ne yazılır ki Fatih'e O, kendi destanını yazdı tarihe..İstanbulun Fethi ‘nin 571. Yıldönümü kutlu olsun."

Tarihe istikamet verip çağ açıp çağ kapatan İstanbul’un Fethi'nin 571.yılı kutlu olsun. Cennet mekan atam Fatih Sultan Mehmet Han ve şanlı ordusunu rahmetle anıyorum.

29 MAYIS İSTANBUL'UN FETHİ MESAJLARI 2024 YENİ RESİMLİ! En Anlamlı En Değişik İstanbul'un Fethi Sözleri! WhatsApp, Facebook, Instagram 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Mesajları Resimli - Resim : 2

RESİMLİ İSTANBUL'UN FETHİ SÖZLERİ

İstanbul'u bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Tarihe istikamet verip çağ açıp çağ kapatan İstanbul'un Fethi'nin 571. yılı kutlu olsun. Cennet mekan atam Fatih Sultan Mehmet Han ve şanlı ordusunu rahmetle anıyorum.

Adıyla şanıyla büyük olan İstanbul'un bağımsızlığını armağan eden Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve silah arkadaşları şehitlerimizi saygı ile anıyor, İstanbul'un Fethi'ni kutluyorum.

Tarihin dönüm noktalarından biri olan İstanbul'un Fethinin 571. yıl dönümü heyecanını yaşıyoruz. İstanbul'un Fethi kutlu olsun.

Kaynak: SABAH