Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

29 Ocak bugün Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Gündemde öğretmen atamaları var

Türkiye’de iç ve dış

Türkiye’de iç ve dış siyasi gündemin ele alınacağı kritik Kabine Toplantısı için heyecan dorukta. Toplantıda ekonomiye ilişkin konuların da istişare edilmesi beklenirken, öğretmen atamaları, SSK ve Bağ-Kur prim eşitleme, ev kadınlarına emeklilik düzenlemesi gibi konuların gündemde olabileceği öngörülüyor.

Kabine Toplantısı Tarihi ve Saati:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı, son olarak 16 Ocak 2024 tarihinde yapılmıştı. Genellikle iki haftada bir düzenlenen toplantının 29 Ocak Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Ancak konuyla ilgili resmi açıklama henüz gelmediği için toplantı tarihi kesinleşmiş değil.

Gündemdeki Önemli Konular:

Eğer toplantı yapılırsa, öğretmen atamaları başta olmak üzere SSK, Bağ-Kur prim eşitleme ve ev kadınlarına emeklilik düzenlemesi gibi konuların masada olması bekleniyor. Toplantıda Türkiye’nin iç ve dış siyasi gündemi değerlendirilecek.

Bakanlar Kurulu Toplantısı’nda alınan kararlar ve toplantı sonuçları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak açıklama ile kamuoyuna duyurulacak. Ancak toplantının ne zaman yapılacağına dair resmi bir bilgi şu an için bulunmamaktadır. Yeni toplantı tarihi belli olduğu takdirde haberimizde yer alacaktır.