Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 Kasım Müge Anlı Canlı İzle Bugün! ATV Canlı Yayın İzle Müge Anlı

Kayıpları bulan, cinayetleri aydınlatmaya çalışan Müge Anlı canlı yayın başladı. 3 Kasım Cuma haftanın son canlı yayınıyla izleyici karşısına çıkan araştırmacı gazeteci yeni kayıpları ele aldı. Müge Anlı Yusuf Kavuk incelemeleri başladı. 3 Temmuz’dan bu yana kayıp olan Yusuf Kavuk’u arayan Müge Anlı yeni bölüm başladı. İşte merak edilen 3 Kasım Müge Anlı canlı yayın ekranı..

Kayıpları bulan, cinayetleri aydınlatmaya

ATV’nin uzun yıllardır devam eden programı Müge Anlı İle Tatlı Sert başladı. 3 Kasım Cuma günü haftanın son yayınıyla izleyici karşısına çıkan Müge Anlı yeni bölümü start aldı. Bedriye Kılıç cinayetine dair izlenimlerin gelmeye devam ettiği Müge Anlı canlı yayın haftanın son günü ekranda. Bir yandan genç ölüm Nevrigül Alan’ı kim öldürdü bulmaya çalışan araştırmacı gazeteci yeni günü başlattı. Hafta için her gün saatler 10.00’ı gösterdiğinde ekrana gelen ATV Müge Anlı canlı yayın izle ekranı geldi. Programın sıkı takipçiler bugünkü canlı yayın öncesi Müge Anlı Yusuf Kavuk, Müge Anlı canlı, Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı canlı yayın, ATV Müge Anlı canlı, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı canlı izle bugün araştırmaları yaptı. İşte merak edilen Müge Anlı 3 Kasım canlı izleme ekranı..

3 KASIM MÜGE ANLI BUGÜN TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI 3 KASIM CANLI İZLE YUSUF KAVUK

Müge Anlı yeni bölüme Yusuf Kavuk kaybı damga vurdu. Nevşehir’de aşçılık yapan 31 yaşındaki Yusuf Kavuk 122 gündür kayıp. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı’da ele alınan Yusuf Kavuk bilgileri geldi. Nevşehir’de yaşayan ve 122 gündür kendisinden haber alınamayan genç aşçı Yusuf Kavuk’a ne oldu merak konusu oldu. Nevşehir’deki bir otelde aşçı olarak çalışan Yusuf Kavuk’tan 122 gündür haber alamayan yakınları Müge Anlı’ya çıktı. ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Yusuf Kavuk ailesi, aslen Kahramanmaraşlı olan Yusuf Kavuk’un kaybolma detaylarını verdi. Nevşehir’den Bursa’nın İnegöl ilçesine giden Yusuf Kavuk’tan bir daha haber alınamadı. Bursa ‘ya sevgilisi Derya’nın yanına giden 31 yaşındaki 1 çocuk babası genç aşçı Yusuf Kavuk her yerde aranıyor.

MÜGE ANLI DÜNKÜ BÖLÜM NELER OLDU?

Gülcan Hanım günler sonra annesinin yanına geldi. Volkan yayına gelmeseler Kıbrıs’a gideceklerini, evlerini ayarladıklarını söyledi. Anne Gönül Hanım, Gülcan’ın pişman olacağını, geri geleceğini söylerken torunlarının olduğunu dile getirdi. Bir tanesinin de yeni doğacağını anlattı. Gülcan Hanım, çocuğu yüzünden kaçtığını, “anne bu adamdan bir türlü boşanamadım” dediği için gittiğini söyledi. Volkan Bey’in birliktelik yaşadığı Melike Hanım canlı yayında, “Sevgilisi evliyken birini kaçırdı” dedi. Melike Hanım, Volkan’ın evliyken kendisi kaçırdığını söylerken, anne ve babasının da Volkan’a market açtığını söyledi.  Volkan’ın orada uyuşturucu sattığını söyledi. Çocuğunun Volkan’dan olduğunu söyleyen genç kadın Volkan’ın “emin değilim benden olduğuna” demesi üzerine çıldırdı. DNA testine hazır olduğunu söyleyen kadın “iftira atıyor” dedi. Öte yandan okul üniformasıyla kayıplara karışan 14 yaşındaki kız bulundu. Anneanne ve dayısı 14 yaşındaki kızı aramak için yayına gelmişti. Dikkatli bir izleyici sayesinde bulunan küçük kız 31 Ekimde Bağcılar’dan kayboldu. Kısa sürede gelen güzel haber küçük kızın bir AVM yakınında görüldüğüydü. Üsküdar Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gelen dayı, yeğenini teslim aldı.