Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 Ocak Sandık Kokusu Var Mı? Sandık Kokusu Yeni Bölüm Ne Zaman? Sandık Kokusu Bu Hafta Var Mı?

3 Ocak Çarşamba Show TV yayın akışı inceleyen vatandaşlar Sandık Kokusu yeni bölüm yayınlanacak mı merak etti. Sandık Kokusu izleyicileri bu akşam yayında olacak mı sorgulandı. Peki, Sandık Kokusu

3 Ocak Çarşamba Show

Kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Şahin Sancak, İnci Şen, Nalan Okçuoğlu, Arya Bozabalı, Emre Şen, Sedef Pehlivanoğlu, Mina Akdin, Sarp Kaan Altınçapa, Miray Yeral gibi isimlerin bulunduğu Sandık Kokusu dizisi yeni bölüm merak edildi. 3 Ocak Çarşamba gününün gelişiyle meraklı gözler Show TV yayın akışı listesine çevrildi. Sandık Kokusu son bölüm ardından yeni bölüm araştırmaları hızlandı. Peki, Sandık Kokusu yeni bölüm ne zaman? 3 Ocak Sandık Kokusu bu hafta var mı? İşte Sandık Kokusu gelişmesi..

3 OCAK ÇARŞAMBA SANDIK KOKUSU VAR MI?

Ekrana gelen Sandık Kokusu son bölüm ardından meraklı gözler yeni bölüme çevrildi. Bir yandan Sandık Kokusu 5. bölüm fragmanı incelenirken bir yandan da yeni bölüm araştırıldı. Ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldıran Sandık Kokusu yeni bölüm 1 hafta ertelendi. Sandık Kokusu dizisi 3 Ocak Çarşamba Show TV yayın akışında yer almadı. Yılbaşı tatiline giren Sandık Kokusu yeni bölümü 10 Ocak Çarşamba günü yayında olacak. 3 Ocak Çarşamba günü Sandık Kokusu özel bölüm yayınlanacak.

SANDIK KOKUSU 5. BÖLÜM FRAGMANI

Merakla beklenen Sandık Kokusu 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Karsu ile Filiz’in yaralarla dolu ancak bir o kadar da sevgi dolu anne kız hikayesini anlatan Sandık Kokusu yeni bölüm 10 Ocak Çarşamba günü ekrandaki yerini alacak. Sandık Kokusu yeni bölümde baskında eli yaralanan Atilla, eve dönerken Karsu ile karşılaştı. Köpek ısırdı dese de Karsu’nun içi rahat etmedi ve birlikte hastane yoluna düştüler. Bu olay ikiliyi yakınlaştırdı. Sandık Kokusu son bölümde Filiz, gece yürüyüşünde baskından dönen siyahlar içindeki Atilla’yı görünce hırsız sandı. Atilla, Deniz’in yardımıyla Filiz’lerin evine girdi ve dolaba saklandı. Karsu dolabı açınca Atilla’yla karşılaştı ve şoke oldu.