Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 Vekil Çorum maçı için Kocaelispor’a desteğe gidiyor

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler bu akşam Kocaelispor’un Play-Off 1.Tur müsabakasında Çorum FK ile oynayacağı maçta yeşil siyahlı temsilcimize destek olmak için Çorum’a gidiyorlar.

CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun

TAHTASIZ’IN MİSAFİRİ OLACAKLAR

TBMM Genel Kurulundaki günlük çalışmalarını düzenledikten sonra birlikte yola çıkacak olan 3 milletvekili bu akşamki maçta Kocaelispor’un turu geçeceğine inanıyorlar. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın misafiri olarak tribündeki yerlerini alacak olan CHP Kocaeli Milletvekilleri centilmence bir müsabaka olmasını temenni ettiklerini ifade ettiler.

YILDIZLI: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yıldızlı maç öncesi şu ifadelere yer verdi: Öncelikle her iki takıma da başarılar diliyorum. Tüm futbolcularımızın sakatlıktan yaşamadan maçı tamamlamalarını temenni ediyorum. Neticede tek ayaklı bir maç ve kazanan bir üst tura çıkacak. Kocaelispor’umuz, Süper Lig tecrübesi olan, bu tip maçları daha önce birçok kez oynamış ve bu maçlardan başarıyla ayrılmış bir kulübümüz.

HAK ETTİKLERİ YERE GELECEKTİR

Bugün de o tecrübe ile sahada sakin kalarak turu geçeceğimize yürekten inanıyorum. Kocaelispor’umuzu desteklemek için yola çıkan tüm taraftarlarımıza kazasız belasız, hayırlı yolculuklar diliyorum. Bizler de Kocaeli milletvekilleri olarak akşam tribündeki yerlerimizi alacağız. Kocaelispor kentimizin en kıymetli ortak paydasıdır, Kocaelispor’umuzun hak ettiği yerlere gelmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz.