Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu TIKLA ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Kim Kazandı?

Altın yarışının devam ettiği Gelinim Mutfakta 30 Kasım puan durumu geldi. Haftanın dördüncü günü çeyrek altını alan isim açıklandı. Bugün İslim Kebabı yapan gelinler puanlarını aldı. Popüler gelinlerden Yeşim ve Tuğba’nın gitme kararı şoke etti. Peki, 30 Kasım Gelinim Mutfakta kim çeyrek altın aldı? İşte 30 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

30 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu geldi. Haftanın dördüncü günü tamamlandı ve Gelinim Mutfakta puan tablosu belli oldu. Programın popüler gelinlerinden Tuğba ile Yeşim yarışmadan diskalifiye edilmek istediğini açıkladı. Milyonlarca izleyiciye kendilerini rezil etmek istemeyen gelinler kayınvalidelerinin gizli yazışmalarıyla şoke oldu. Beyhan ile Gönül kaynana arasındaki şifreli mesajlaşma ortaya çıktı. 30 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1269. bölümde gelinler puanlarını aldı. Bugün İslim Kebabı yapan gelinlerin puanları verildi. 1’den 5’e kadar puan alan gelinler arasında günün en güzel İslim Kebabı tabağını kim yaptı belli oldu. Nursel Ergin günün şoke eden duyurusunu yaptı. Popüler isimlerden Yeşim ve Tuğba programdan çekilme kararı aldığını açıkladı. Kaynanalarının yaptıklarına daha fazla dayanamayan iki kaynana herkesi şoke etti. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek kim aldı? İşte merak edilen 30 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

https://www.youtube.com/watch?v=EGn0V_To-BI

 

30 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM ÇEYREK ALDI ?

Sunucu Nursel Ergin, “Şimdi dudaklarınız uçuklayacak” diyerek fenomen gelinler Yeşim ve Tuğba kararını duyurdu. Yeşim ve Tuğba’nın programı bırakma kararı programda değerlendirildi. Gelinim Mutfakta yönetmeni tarihi kararı açıkladı. Güne damga vuran anların ardından Beyhan kaynana ile Gönül kaynananın yazışmaları ortaya çıktı. Yeşim ve Tuğba kaynanalarının yaptıklarına daha fazla dayanamadığı için programdan elenmek istediklerini açıkladı. Öte yandan Gönül kaynana ile Hacer kaynana gelin Tuğba’yı paylaşamadı. Gönül kaynana, Hacer’in manevi gelini olduğu Tuğba’yla sarmaş dolaş olunca çıldırdı. Hacer kaynana, “Gelin başka kız başka” dedi. Kaynana Beyhan, “Hacer senin gidecek yerin olmayınca böyle oldun. noktagazetesi.com Her gel diyene gidecek misin” dedi. Hacer, “Gönül hanım bana dişli gelin lazım” deyince Aleyna, “Senin gelinin dişsiz mi. İkisi de insanı çok kolay çıldırtıyor” diye çıkıştı. Öte yandan yeni bölümde Yeşim ile kaynanası Beyhan arasındaki tartışma ayyuka çıktı. Beyhan, gelini Yeşim’in kocasına söylediği yalanını ortaya çıkardığı için gelinine cephe aldı. Yeşim gelin, “Doğru iyi bir gelin olmam için taş olmam lazım. Sana anca o dayanır” dedi. Kocasıyla arasını gelini Yeşim’in bozduğunu söyleyen Beyhan kaynana çıldırdı. Kocasının sevmediği bir arkadaşıyla görüşmek için ona yalan söyleyen Beyhan küplere bindi. Yeşim, “Benim kayınvalidem doğruları söylerken zorlanır bende yalan söylerken zorlanırım. Beni niye karıştırıyor. Bu ilk değil hep böyle yapıyor. Evlendiğimden beri ben böyle şeyleri beceremem dedim. Ben kayınpederime yalancı olamam. Bana söyleseydi. O arkadaşına gitmeseydin” dedi.

30 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

30 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1269. bölümde günün yemeği İslim Kebabı oldu. Sunucu Nursel Ergin günün en güzel İslim Kebabı tabağını yapan Tuğba’ya 5 puan, Melek ve Yeşim’e ise 1 puan verdi. Gelinim Mutfakta 30 Kasım Perşembe günü en yüksek puanı alan gelin Aleyna oldu ve çeyrek altını kazandı. Yeşim -2 ceza puanı aldı. Gelinim Mutfakta Yeşim ve Tuğba’nın yarışmaya devam edeceği açıklandı. Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz bundan sonra kayınvalidesinin kayınvalidesi Fadime hanımla yarışacak, Tuğba ise Miyase’nin kayınvalidesi Sevilay ile devam edecek denildi. Beyhan ve Gönül kaynanalar diskalifiye edildi denildi ancak karar geri alındı. İşte 30 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

TUĞBA- 17

MELEK- 6

YEŞİM- 5

ALEYNA- 20

DİĞER VİDEOLAR