30 Temmuz 2024 Fatih Ürek ile Gelin Görümce puan durumu nedir? 5 bin TL’yi kim aldı?

Fatih Ürek ile Gelin Görümce programının 30 Temmuz 2024 Salı günkü bölümünde günün birincisi ve puanlar kesinleşti.

30 Temmuz 2024 Fatih Ürek ile Gelin Görümce puan durumu nedir? 5 bin TL’yi kim aldı?

Bu bölümde, 5.000 TL'lik ödülü kazanan isim belli oldu. Ayrıca, 30 Temmuz Salı puanlama sonuçlarına göre, günün birincisi kim oldu ve Fatih Ürek tarafından verilen beş puan hangi yarışmacıya gitti? Şirin'in bu günkü performansı ile aldığı puanlar da merak konusu oldu. Detaylar ve bu hafta Salı günü parayı kazanan isimle ilgili tüm bilgiler haberimizde sizleri bekliyor.

Fatih Ürek ile Gelin Görümce programında 30 Temmuz Salı günü puan durumu ve sonuçlar %100 netleşti. Gözler, Şirin’in alacağı puanlar üzerinde yoğunlaştı. Önceki bölümde 18 puanla tüm rakiplerini geride bırakmış olan Şirin, günün birincisi oldu. Şirin’in hemen arkasında kalan isim ise Fatma oldu. Geçtiğimiz hafta 100.000 TL’lik ödülü kazanan Fatma, bu haftaya da güçlü bir başlangıç yapmak istese de Şirin’in biraz gerisinde kaldı. Fatma, 30 Temmuz Salı günü rakiplerini geçmek için mücadele etti.

Bu günün puanları ve sonuçları, Fatma ve Şirin dışında, son bölümde elenen ancak Fatih Ürek tarafından gönderilmeyen Kübra'nın da alacağı puanlar merak konusu oldu. Şirin 18 puanla 5.000 TL’yi kazanan isim olurken, Burcu 8 puanla günün sonuncusu oldu. Kübra, elenmesine rağmen yarışmaya devam etti ve en yüksek puanı almak için kolları sıvadı.

Haftanın finali ise 2 Ağustos Cuma günü ekrana gelecek. Fatih Ürek’in vereceği 30 Temmuz Salı puanları sonucunda, programın puan durumu tamamen belli olacak.

  • Şirin: 2 puan
  • Burcu: 3 puan
  • Kübra: 4 puan
  • Fatma: 5 puan

Bu sonuçlara göre, Fatma günün en yüksek puanını alarak birinci oldu.

Kaynak: Müjde Melek Şahin