Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 yıllık beklenti bitecek!

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe’nin proje lansmanında yaptığı konuşmasında 30 yıllık beklentiyi sonlandıracaklarını ifade etti.

CHP Derince Belediye Başkan

Cumhuriyet Halk Partisi Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe bugün Derince Yenikent Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği etkinlikte projelerini anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin en iddialı olduğu ilçelerden biri olan Derince’de partililer etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

“BİZLER AYAĞA KALKMAK İÇİN VARIZ”

Vatandaşlara seslenen Sertif Gökçe, “Bugün sizlerle birlikte büyük bir yürüyüşünün son metrelerinde depar atmak için bir araya geldik. 5 Yıl önce ucuna kadar gelip burun farkı ile kaçırdığımız bir yürüyüş. Bu salona baktığımda emekçileri, esnafları, gençleri anneleri görüyorum. Bu irade artık yeter diyenlerin iradesidir. Derince’nin hor görülmesine yeter diyoruz. Derince’nin bir kasaba haline getirilmesine artık yeter diyoruz. Seçim kampanyamıza başladığımızda yeniden bir ilçe dedik. Her gün can damarlarından biri kesilen bir ilçe görünümünde. Onlar içinde Derince’nin bir önemi olmayabilir ama bizim için çok önemli. Derince sensin, derince biziz. Bizler ayağa kalkmak için varız” ifadelerini kullandı.

“30 YILLIK BEKLENTİYİ SONLANDIRACAĞIZ”

“Sosyal yaşam tarzı İzmit’e mahkum olmayan bir kent hayal ediyoruz” diyerek konuşmasına devam eden Gökçe, “Bizler ürettiğimiz ekonomiden payımıza düşeni almak istiyoruz. Bu salonun kapısından Derince Belediyesinin kapısına gitmek 5 dakika, Büyükşehir Belediyesi kapısına gitmek 15 dakika ama bu kapıya 20 yıldır gelmeyenler var. Biz gelemeyenleri camdan izlemek istemiyorum. 31 Mart gecesi 30 yıllık beklentiyi sonlandıracağız. 1 Nisan sabahından itibaren sosyal belediyeciliğin nimeti için çalışacağız. Belediyeyi rant kapısı olarak görenler iyi dinlesin.

“GENÇLERİN GÜZEL ANILAR BİRİKTİRECEĞİ ALANLARI YOK”

Bugün Derinceli gençlerin arkadaşları ile güzel vakit geçireceği, bizim yaşımıza geldiğinde güzel anılar biriktireceği alanlar yok. Bugün Derince’de belediye tarafından kurulup işletilen kreşler ve huzurevleri yok. 1 Nisan sabahından itibaren Belediye iyi ki derinceliyim dedirten bir kurum olacak. Derinceli kardeşlerimiz sosyal hatta eksiklikleri var. Bu eksiklikleri gidermek için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

“ÇAY SİMİT HESABI BİLE AY SONUNU GETİRMİYOR”

Birilerinin anlamadığı sosyal belediyecilik ilkelerini Derince’de hayata geçireceğiz. Sosyal demokratları göreve getireceğiz. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nin içini boşalttılar. Hastanelerimiz kapanıyor. Bu bekleyişe mahkum olmamak için Derince Belediyesi Sağlık Merkezini hayata alacağız. Meşhur çay simit hesabı bile ayın sonunu getirmiyor” dedi.

Atasoy Bilgin Tahir Büyükakın’a seslendi: Sizin de sonunuz geldi

Kanko: “Basit hatalar ile geçen sefer kaybettik”