31 MART ANKARA İLÇE SEÇİM SONUÇLARI: CHP'nin Kazandığı Ankara İlçeleri Tam Liste! Ankara'da CHP Hangi İlçeleri Aldı?

31 Mart Ankara ilçe seçim sonuçları açıklandı. 31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerini CHP lider parti olarak tamamladı. Türkiye genelinde oylarını artıran CHP Ankara'yı bir kez daha Mansur Yavaş kazandı. Ankara'da CHP hangi ilçeleri aldı merak edildi. İşte Ankara seçim sonuçları..

31 MART ANKARA İLÇE SEÇİM SONUÇLARI: CHP'nin Kazandığı Ankara İlçeleri Tam Liste! Ankara'da CHP Hangi İlçeleri Aldı?

31 MART ANKARA İLÇE SEÇİM SONUÇLARI / 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi. Türkiye'de 5 yılda bir yapılan yerel seçimlerde 31 Mart tablosu netleşti. Türkiye genelinde büyük bir oy farkıyla seçimleri kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara seçim sonuçları merak konusu oldu. AK Partili rakibi Turgut Altınok ile kıyasıya yarışan CHP adayı Mansur Yavaş oy farkını ikiye katlayarak bir kez daha seçildi. Ankara büyükşehir ardından gözler ilçelerdeki duruma çevrildi. Peki, Ankara'da CHP hangi ilçeleri aldı? İşte CHP'nin aldığı Ankara ilçeleri..

31 MART CHP'NİN KAZANDIĞI ANKARA İLÇELERİ

CHP'nin kazandığı Ankara ilçeleri araştırması yapan vatandaşlar için liste geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonuçları Anadolu Ajansı ve ANKA Haber Ajansı tarafından açıklandı. Çankaya, Yenimahalle ve Elmadağ ilçelerinde CHP yönetimleri göreve devam ederken AK Parti yönetiminde olan Ankara ilçeleri CHP'ye geçti. Türkiye genelinde oy oranını ciddi anlamda yükselten CHP 1. parti oldu. Başkentte AK Partili olan birçok Ankara ilçesi 31 Mart yerel seçimleri sonucu CHP yönetimine geçti.

ANKARA'DA CHP HANGİ İLÇELERİ ALDI?

Etimesgut

Keçiören

Mamak

Ayaş

Beypazarı

Gölbaşı

Güdül

Haymana

Kalecik

Kahramankazan

Nallıhan

Polatlı

Şereflikocahisar