31 MART ULAŞIM BEDAVA MI: Seçim Günü Otobüsler Ücretsiz Mi? 31 Mart 2024 Pazar Seçim Günü İETT, Metro, Metrobüs, Otobüsler Çalışıyor Mu?

Yurdun dört bir yanında sandık başına gidecek olan vatandaşlar seçim günü otobüsler çalışıyor mu araştırmasına başladı. Türkiye'nin 81 noktasında kurulacak 31 Mart seçim sandıklarına gidecek olan seçmenler ulaşımı sorguladı. Peki, 31 Mart seçim günü otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü otobüsler çalışıyor mu? İşte yanıtı..

31 MART ULAŞIM BEDAVA MI: Seçim Günü Otobüsler Ücretsiz Mi? 31 Mart 2024 Pazar Seçim Günü İETT, Metro, Metrobüs, Otobüsler Çalışıyor Mu?

31 Mart Pazar günü oy kullanmaya gidecek olan vatandaşlar 31 Mart seçim günü otobüsler ücretsiz mi araştırması yapmaya başladı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gidecek olan seçmenler toplu taşıma araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağını sorguladı. Kimi vatandaşlar ikamet adresi başka yerde olduğu için şehirler arası otobüslerin durumunu sorguladı. Peki, seçim günü otobüsler çalışıyor mu? Seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu? İşte merak edilenler..

31 MART SEÇİM GÜNÜ OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ?

31 Mart seçim günü otobüsler ücretsiz mi merak edenler için hemen belirtelim ki henüz böyle bir karar alınmadı. Milyonlarca seçmenin 31 Mart Mahalli ve İdari Yerel Seçimlerine gideceği günde otobüs, İETT ve toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Farklı bir açıklama gelmediği durumda her zaman olduğu gibi 31 Mart 2024 Pazar seçim gününde otobüs ve diğer toplu taşıma araçları ücretli olarak yolcu taşımaya devam edecek.

SEÇİM GÜNÜ OTOBÜSLER ÇALIŞIYOR MU?

Türkiye'nin dört bir yanında oylarını kullanacak olan vatandaşlar için ulaşım araçları normal işleyişine devam edecek. Bulunduğunuz il ya da ilçedeki otobüs, metro, metrobüs, vapur saatlerine bakarak 31 Mart seçim günü ulaşımınızı sağlayabilirsiniz. Seçim günü normal işleyişinde olan tüm otobüsler çalışıyor.