4 - 10 Eylül haftası burç yorumları

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya maddi konularla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz beşinci evinizde gerileyen Venüs sizi ilişkiler, parasal konularda bir hayli zorladı 4 Eylül tarihinde, ilişkiler, çocuk, spekülatif yatırımlarınız konusunda bir kez daha zorlayacak bu süreçlerde harcamalarınızı abartabilir, ilişkilerde bazı problemleri büyütebilirsiniz. Öte yandan Jüpiter para alanınızda gerilemeye başlıyor ve Eylül’ün ilk haftası retro Merkür’le uyumlu bir enerji akışı oluyor. Beklediğiniz veya hakettiğinizi düşündüğünüz maddi olanaklar, fırsatlar, anlaşmalar söz konusu olabilir, önceden değerlendirmediğiniz bazı şans ve fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Kariyeriniz, çalışma ortamınız biriminiz konusunda olumlu süreçler, maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Merkür’ ün retrosunun devam ettiği bu süreçte imza ve anlaşma konularını 16 Eylül’den sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Çarşamba Perşembe Günü yakın çevre kardeşleriniz, ticari faaliyet ve seyahatlerinizle ilgili gündemleriniz olabilir, bu günlerde yapmak istediğiniz her neyse iletişim sorunları engel ve blokajlara rağmen eylemlerinizde destekleneceksiniz. Cuma, Cumartesi günü odağınız aileniz eviniz yuvanız olacak. Ev içinde bazı düzenlemeler yaptığınız ailenizle yemekli toplantılarla kırgınlıkları düzelttiğiniz iki gün olabilir. Mutlu haftalar dilerim

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya görünümünüz, sağlığınız, yetenekleriniz, ilişkileriniz odaklı başlıyorsunuz.4 Eylül retro hareketini sonlandırmak üzere durağan konuma ilerleyen Venüs Pazartesi günü ev, aile içindeki sorunları daha abartılı ve krizli yaşatmanıza sebep olabilir. 4 Eylül tarihinde retro konuma geçmeye hazırlanan durağan konumdaki Jüpiter ve retro konumdaki Merkür arasındaki olumlu enerji, 5. Evinizde gerçekleşecek. Merkür Güneş kavuşumu, ilişkileriniz konusunda daha akılcı realist baktığınız, geçmiş ilişkilerden dönüş yaşadığınız aşk konusunda kaçırdığınız treni belki de yakaladığınız bir süreç olabilir. Ayrıca yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgili fırsatlar, çocuklar konusunda olumlu gelişmeleriniz söz konusu olabilir. Spekülatif yatırımlarınızda kaybettiklerinizi yerine koyabilirsiniz.Çarşamba, Perşembe günü maddi konular gündeminiz olacak. Alacak verecek konularını dengeleme süreci..Cuma Cumartesi Pazar günü seyahat planınız ve kararınızda krizlerle karşılaşabilir, aracınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Kimileri kardeşleri ve yakın çevreleriyle zaman geçirebilirler. Keyifli süreçler olduğu kadar manüplatif ve tartışmalara açık zamanlar olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya bilinçaltı konular, bilmediğiniz konu ve gündemlerin ortaya çıkması bazıları içinde hastane rutin kontrollerle başlayabilirsiniz. Bazıları tahlil sonuçlarını alabilirler. 4 Eylül tarihlerinde ileri harekete geçmek üzere durağan konumda olan Venüs durağan konumda olan Jüpiter’le olumsuz etkileşimde yaklaşık kırk gündür aldığınız kararlarınızı size neler katıp neler kaybettirdiğini sorguladığınız bir süreç olabilir. Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter; teslimiyet, şifa ve ruhla ilgili olan 12. Evinizde.. Jüpiter retrosu ile içe dönme dürtüsü hissedeceksiniz. Her ne kadar Jüpiter artık geri harekette konumlanıyor olsa da, kişisel sorunları aşma fırsatı verebilir. Ev yuva aile konularında kararlar alabilir, gayrimenkul konularında kaçırdığınız bir fırsatı değerlendirebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe aşk hayatınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir, kimileri çocuklarıyla ilgili ya da çocuk sahibi olmakla ilgili gündemler yaşayabilirler. Cuma Cumartesi pazar maddi konularda olumlu gelişmeleriniz olabilir, ev ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz.4 Eylül durağan konumda ileri hareket için hazırlanıyor bu iki gün maddi konularda sıkıntı harcamalarınızda abartılı gündemler olabilir. Arkadaşlarınızla alacak verecek konularında sorunlar yaşayabilirsiniz 5 Eylül Venüs’ün ileri harekete başlamasıyla gelir gider sıkıntılarının düzeleceği bir sürece giriyorsunuz. 4 Eylül Jüpiter hayaller idealler evinizde retro harekete geçmeye hazırlanıyor. Jüpiter retrosu kaçırmış olduğunuz birtakım fırsatları tekrar karşınıza çıkarabilir. Gruplar, topluluklar, yeni projeler konusunda daha realist bir pencereden bakarak hem arkadaş çevrenizde hem topluluklara hitap eden iş ve girişimlerinizde düzenlemeler yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe günü iç dünyanıza çekilebilir, bir takım dedikodular duyabilirsiniz, bazı bilmediğiniz gerçekler ortaya çıkabilir. Bazıları İçin hastane gündemleri olabilir. Cuma, Cumartesi, Pazar günü dış görünüşünüz odaklı olabilir bu günlerde saçınızı, imajınızı, görünüşünüzü yenilemek isteyebilir, spora diyete başlayabilirsiniz. Hafta sonu yakın çevreniz kardeşlerinizle eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar haftaya kariyer toplum önü statünüz ailenizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. 4 Eylül Venüs’ün durağan hareketi ilişkiler, kariyer ve maddi konularda zorlayabilir. 5 Eylül’ de ileri harekete geçecek olan Venüs bu alanlarda çözümlemeler sunacaktır. İleri hareket eden Venüs’ler birlikte dış görünüşünüz yetenekleriniz konusunda harekete geçmek isteyeceksiniz. İlişkileriniz konusunda yaşamış olduğunuz sorunlar neticesinde ileriye dönük kararlarınızı ilişki içinde gördüğünüz değer doğrultusunda, onaracak ya da yolunuza devam edeceksiniz. Bazıları bu süreçte geçmişi arkalarında bırakıp yeni ilişkiler kurmak isteyecekler. Dış görünüşünüzde yapacağınız estetik ya da imaj değişimleri özgüveninizi güçlendirecek. 4 Eylül’de Jüpiter 10. Evinizde gerilemeye başlayacak kariyeriniz, toplum önü statünüz konularında sorgulamalar, yolunda gitmeyen bir takım durumlar olabilir. Bazıları İçin hak edişler, beklediği, terfi, yeni bir iş, kaçırmış olduğu fırsatlar karşısına tekrar çıkabilir. Çarşamba Perşembe günü sosyalleştiğiniz, grup çalışmalarına katıldığınız arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle çatışma ve iletişim sıkıntılarına açık olduğunuz bir süreç.. Cuma, Cumartesi, Pazar kısa bir tatil planı yapabilir, bir takım girişim planlarınızın hazırlıklarını yapabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Haftaya uzaklar, yurtdışı bağlantılı konular, eğitim, seyahat gündemleriyle başlayabilirsiniz. 4 Eylül düz harekete geçmek üzere durağan konumda olan Venüs son kez arkanızdan dönen işler, bilinçaltı konularda zorlayabilir, bu günlerde hastane gündemleriniz olabilir. Venüs retrosu boyunca yalnız kalmak, izole olmak istediğiniz bir süreçti ileri hareketiyle birlikte daha sosyal olacaksınız. Bu süreçte yaşanan bir takım gizli saklı durumlar, gizli saklı yaşanan ilişkiler ve bu konulardaki kararlarınız netleşiyor. 4 Eylül’de Jüpiter retro sürecinin başlamasıyla eğitim, seyahat, yurtdışı, sosyal medya hukuksal konuları temsil eden 9. Evinizde dolayısıyla bu konularla ilgili süreçleri tekrar gözden geçirmek isteyebilir, örneğin yurtdışı başvurunuzu yenileyebilirsiniz. Bazıları yarım bıraktığı eğitimi tamamlayabilirler. Bu alanlarda daha önce kaçırmış olduğunuz şans ve fırsatlar yıl sonuna kadar tekrar karşınıza çıkabilir. Çarşamba, Perşembe günü kariyer konularında gelişmeler yaşanabilir, Cuma Cumartesi Pazar günü sosyalleştiğiniz, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize zaman ayırdığınız bir süreç olabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya borçlar krediler ek gelirler, ödemeler eş geliri konu ve gündemleriyle başlayabilirsiniz.Venüs düz seyre geçmek için 4 Eylül tarihlerinde durağan konumda sosyal çevreniz arkadaşlarınız ilişkileriniz konusunda sizi bir kere daha zorlayacak. 5 Eylül itibariyle Venüs’ün ileri hareketiyle giden gidecek biten bitecek yola kalanlarla daha huzurlu devam edeceğiniz bir süreç olacak gibi görünüyor İlahi elin temsilcisi Jüpiter 4 Eylül itibariyle retro hareketine başlayacak 8. Evinizde gerileme hareketi yapacak Jüpiter ödemeler, borçlar, krediler, eş geliri, ek gelirler konusunda sizi bir hayli zorlayabilir. Bu alanlarda hak edilmişlikleriniz varsa ve kaçırdığınız fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Çarşamba, Perşembe günü sosyal medya, e ticaret, eğitim, yurtdışı konularıyla ilgili motivasyonunuzun arttığı, fırsatlarla karşılaştığınız bir süreç olabilir. Cuma, Cumartesi, Pazar günü kariyeriniz konusunda karşılaştığınız fırsatların hazırlıklarına başlayabilir, planlamalar yapabilirsiniz. Bazıları için aile üyelerinin sağlık gündemleriyle ilgilenmek, destek olmak söz konusu olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar konu ve gündemleriyle başlayabilirsiniz 4 Eylül ilişkiler ve ortaklıklar konusunda son kez zorlanmalar yaşayabilirsiniz.5 Eylül itibariyle bu sıkıntılardan arınmaya başlıyorsunuz. Düz seyirdeki Venüs aile kariyer toplum önü statünüz konularında daha sağlıklı ilerlemeler getirecektir. 4 Eylül tarihinde retro hareketine başlayacak olan Jüpiter ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler alanında ve bu alanlarda yaşadığınız sorunlar tekrar karşınıza çıkarak problemleri çözmenizi isteyecektir. Bu alanlarda var olan hakkedişlerinizi alabilir, kaçırdığınız şans ve fırsatlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Çarşamba Perşembe borçlar, ödemeler, kredi, eş geliri, ek gelirler konularında gündemleriniz olabilir. Bir borcunuzu kapatabilir, yeniden yapılandırabilirsiniz. Cuma, Cumartesi, Pazar seyahat planlarınızla ilgili aksamalar yaşanabilir. Eğitim konularında kararsızlıklar, sosyal medya, dış ticaret konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya çalışma hayatınız, günlük rutinler, evcil dostlarınız ve sağlık gündemleriyle başlayabilirsiniz.

Venüs retrosu eğitimler, seyahat, hukuksal konular, dış ticaret, e ticaret, sosyal medya konularında bir hayli zorladı. 4 Eylül’de bu konularda son zorlanmalar yalanabilir. Bazılarınız İçin Eşinizin ailesi, uzak akrabalarla yaşanan bir takım sorunlarla ilgili gündemler olabilir Venüs retrosu 5 Eylül itibariyle ileri harekete geçecek, bu alanlarda rahatlamalar ve ilerlemeler yaşamaya başlayacaksınız. Jüpiter retrosu altıncı evinizde iş temposu ve rutininiz konusunda sizi biraz rahatlatabilir. Bazılarınız İçin geçmişte kaçırdığı iş kariyer konularındaki şans ve fırsatları tekrar yakaladığı bir süreç olacak. Kilo, yumurtalık, diyabet vb bir takım sağlık problemi olanlar gerekli tedavilere başlayabilirler. Çarşamba, Perşembe, Cuma günü ikili ilişkiler, ortaklıklar, rakipleriniz gündeminiz olabilir. Bu konularda bazı sorun ve engellerle karşılaşsanız da motivasyonunuzu düşürmeyecek istikrarlı olabileceksiniz. Cumartesi Pazar günü ek gelirler, kariyer bağlantılı alamadığınız ödemeler, miras, kredi konularında gündemleriniz olabilir. Borç durumları, tahsil edemediğiniz ek gelirle ilgili problemler çözülebilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya aşk, spekülatif yatırımlarınız, çocuklarınız, hobilerinizle ilgili konu ve gündemlerle başlıyorsunuz. Borçlar, krediler miras nafaka eş geliri konularında 4eylül tarihlerinde Venüs’ün durağan konumu sebebiyle son zorlanmalarınızı yaşayabilirsiniz.5 Eylül itibariyle bu alanda yaşanan gecikme ve sorunlar rahat akışa geçecektir. Beşinci evinizde gerileme hareketi yapacak olan Jüpiter spekülatif yatırımlar, çocuklar, hobileriniz, aşk konularında geçmiş bir takım konuları ve problemleri tekrar karşınıza çıkarabileceği gibi, bu alanlarda kaçırmış olduğunuz şans ve fırsatlarda önünüze tekrar gelecektir. Çarşamba, Perşembe, Cuma günü çalışma ortamında yenilikler olabilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bazıları için ailelerinden birinin ya da kendilerinin operasyonel gündemleri sağlık kontrolleri olabilir. Cumartesi Pazar günü ilişki ortaklık konularında sorun ve krizler yaşanabilir. Rakiplerinizle çatışma içinde olabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya aileniz ve evinizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler, açık düşmanlar alanınızda zorlanmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. 5 Eylül itibariyle evlilik, ortaklık, ilişkiler konusunda sorunlarını çözüp daha huzurlu ilerlemeler yaşayanlarınız olabileceği gibi, bu alanlarda tamamlanma ve sonlanmalar yaşayanlarınız da olacaktır. 4 Eylül itibariyle Jüpiter 4. Evinizde retro harekete başlıyor. Hak edilmişliklerinizi aldığınız, ev yuva, aile konularında kaçırdığınız fırsatlarla yıl sonuna kadar tekrar karşılaştığınız bir süreç olacaktır. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri spekülatif yatırımlarınız çocuklar aşk hayatınız hobileriniz konusunda engel ve sorunlar yaşansa da kişisel olarak konu her neyse motivasyonunuzun yükseldiği hareketlerinizin desteklendiği üç gün olabilir. Bekarlar İçin uzaklardan bir aşk, hobilerinizle ilgili yeni bir eğitim söz konusu olabilir. Cumartesi pazar günü bazılarınız çalışabilir ve iş ortamında birtakım krizler yaşanabilir. Sağlık konularında dikkatli olmanızı yendiğimiz içtiğiniz ürünlerin son tarihlerine bakmanızı tavsiye ederim.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz, eğitim, seyahat konu ve gündemleriyle başlayabilirsiniz.

Çalışma ortamınız, sağlık konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 5 Eylül’de ileri harekete geçen Venüs çalışma hayatınızda tekrar düzen sağlığınızda iyileşmeler getirecektir. 4 Eylül Jüpiter retrosu 3. Evinizde gerçekleşecek yakın çevreniz, kardeşleriniz, ticari potansiyeliniz konusunda yaşadığınız sorunlara yakın mercekten bir ışık tutarak size sorunların temelini göstermeye hazırlanıyor olacak. Ayrıca bazıları bu alanlarda kaçırmış olduğu şans ve fırsatlarla tekrar karşılaşabilir ve değerlendirebilirler. Çarşamba, Perşembe, Cuma ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir. Gayrimenkul alım satımı, taşınma, yer değişimi konu ve gündemleriniz olabilir. Hafta sonu aşk, ilişkiler, çocuklar, hobileriniz konularında idealize ettiğiniz şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

@astrosiron77