Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim Cuma Aramızda Kalmasın Nereden İzlenir? Aramızda Kalmasın Hangi Canlı Yayın Linkinden İzlenir?

Haftanın son yayını ile ekrana gelen Aramızda Kalmasın başladı. 4 Ekim Cuma günü izleyicilerin karşısındaki yerini alan Aramızda Kalmasın yeni bölümde Türkiye gündeminde ses getiren olaylar ele alındı. Peki, 4 Ekim Aramızda Kalmasın canlı yayın nereden izlenir? İşte yanıtı..

Haftanın son yayını ile

Hafta içi her gün saatler 08.30 olduğunda ekrana gelen Aramızda Kalmasın yeni bölüm başladı. Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval’ın sunucu koltuğunda oturduğu gündüz kuşağı yapımında haftanın son yayını geldi çattı. 4 Ekim Cuma günü ekran karşısına geçen izleyiciler yeni bölüm gelişmelerini mercek altına aldı. Peki, 4 Ekim Cuma Aramızda Kalmasın hangi canlı yayın linkinden izlenir? İşte merak edilenler..

4 EKİM CUMA ARAMIZDA KALMASIN NEREDEN İZLENİR?

4 Ekim Cuma günü ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Aramızda Kalmasın programı TV8 ekranında izleyiciyle buluşuyor. Hafta içi her gün saatler 08.30 ile 11.00’i gösterdiğinde izleyici karşısında olan Aramızda Kalmasın yeni bölümde Türkiye’nin nabzını tutan ikili Müge ve Yelda birbirinden farklı magazin olayını işleyecek. Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval her gün farklı isimleri stüdyoda konuk edecek. 4 Ekim Cuma Aramızda Kalmasın canlı yayın TV8 ekranından takip edebilirsiniz.