Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim Cuma Mesut Yar’la Bugün Neden Yok? Mesut Yar Programı Bitti Mi? Mesut Yar Hangi Kanalda?

Hafta içi her gün Başka Meseleler programını sunan Mesut Yar bugün olmayışı izleyicileri meraklandırdı. 4 Ekim Cuma günü Mesut Yar programının olmayışını sorgulayan izleyiciye ilk ağızdan bilgi geldi. Peki, 4 Ekim Cuma Mesut Yar’la bugün neden yok? Mesut Yar hangi kanalda? İşte yanıtı..

Hafta içi her gün

Sabah kuşağının sevilen ismi Mesut Yar’ı televizyonda göremeyen izleyiciler araştırmalara başladı. 4 Ekim Cuma günü her zamanki saatinde programda olmayan Mesut Yar hangi kanalda sorusuna yanıt arandı. Haftanın son mesaisinde Mesut Yar İle Gece Hattı izleyemeyen seyirciler ünlü sunucunun neden olmadığını merak etti. Peki, Mesut Yar’la bugün neden yok? Mesut Yar hangi kanalda saat kaçta? İşte Habertürk Mesut Yar akıbeti..

4 EKİM CUMA MESUT YAR’LA BUGÜN NEDEN YOK?

Instagram hesabından yaptığı açıklamada Mesut Yar, “Günaydın çok sevgili Sülalem. 15 günde bir Cuma günleri ekranda yokum. Bahsi geçen günlerde benim saatim genç kardeşimiz Ela Rümeysa Cebeci’ye emanet. Pazartesi sabah buluşmadan önce pazar gecesi yine izleme ve izlenme rekorları kırmaya var mısınız? İşte en hatta hiç bilinmeyenleriyle Yıldızlar. E biliyorsunuz sorarsa kardeşiniz sorar. Gülüşmek ve görüşmek üzere” diye not düştü. Mesut Yar programı yeni bölümleriyle 7 Ekim Pazartesi günü ekranda olacak.

MESUT YAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

18 Nisan 1967 İstanbul doğumlu Mesut Yar İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Ön Asya arkeolojisi bölümünden mezun oldu. Mesut Yar 1985 yılında gazeteciliğe başladı. Hürriyet, Sabah, Posta gibi gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı yaptı. Kanal E’de By Night başlığıyla talk show hazırladı. Ardından Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine5 ve ATV gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve spikerlik yaptı.