Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu Öğren! 4 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi? Gelinim Mutfakta 10 Altın Bilezik Kim Aldı?

Yeni sezona bomba gibi devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında hem günün hem de haftanın en yüksek puanlarını alan gelin 10 altın bileziği kollarına geçirdi. Gün birincisi ise çeyrek altını kaptı. Peki, 4 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte yanıtı..

Yeni sezona bomba gibi

Kanal D gündüz kuşağı yapımlarından Gelinim Mutfakta’da bir hafta daha bitti. 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında kozlarını paylaşan 4 gelin hem günün hem de haftanın en iyisi olmak için kıyasıya yarıştı. Bugün Pofuduk Pasta yapan gelinlerden en iyi olan çeyrek altın alırken en kötü gelin ve kayınvalidesi ise evinin yolunu tutacak. Peki, 4 Ekim Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 10 altın bilezik kim kazandı? İşte merak edilenler..

4 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? KİM BİRİNCİ OLDU?

Gün sonunda çeyrek altın hafta finalinde 10 altın bilezik veren Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta finali yemeği Pofuduk Pasta oldu. 4 Ekim Cuma günü en yüksek puanları toplayan EZGİ çeyrek altın kazandı. 5 günlük maratonda en yüksek puanları alan gelin yine EZGİ oldu ve 10 altın bileziğin sahibi oldu. 5 gün boyunca en düşük puanları aldığı için adını 4. sıraya yazdıran gelin BİRBEN ile kayınvalidesi yarışmadan elendi.

4 Ekim Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Aldı : EZGİ

4 Ekim Gelinim Mutfakta 10 Altın Bilezik Kim Kazandı : EZGİ

4 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Elendi : BİRBEN

4 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 20

GELİNİM MUTFAKTA NUR –  15

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 9

GELİNİM MUTFAKTA BİRBEN – 6

GELİNİM MUTFAKTA 5 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 75

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 71

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 68

GELİNİM MUTFAKTA BİRBEN – 56