Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 ilçe daha açıklandı: Zafer Partisi’nin tüm adayları tamam!

Zafer Partisi 4 ilçede daha belediye başkan adayını açıkladı. Böylece Zafer Partisi 12 ilçe ve büyükşehir’de aday çıkaran tek muhalefet partisi oldu.

Zafer Partisi 4 ilçede

TEK MUHALEFET PARTİSİ

31 Mart yerel seçimlerine haftalar kala Zafer Partisi Kocaeli teşkilatı 12 ilçe ve büyükşehirde aday çıkaran tek muhalefet partisi oldu. Geçtiğimiz günlerde 9 adayını açıklayan Zafer Partisi, 4 adayını daha belirledi.

9 ADAY AÇIKLANMIŞTI

Daha önceki günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nermin Tol, Gebze Belediye Başkan adayı Dr. Koray Topçu,  Darıca Belediye Başkan adayı Özgür Kaleözü, Dilovası Belediye Başkan adayı Hacı Kadir, Körfez Belediye Başkan adayı, Dr. Abdülkadir Erbağçı, İzmit Belediyesi Başkan Adayı Recep Yazıcı, Karamürsel Belediye Başkan Adayı İdris Kılıçaslan, Başiskele Belediye Başkan adayı Alper Gülebaş, Kandıra Belediye Başkan adayı Tugay Kazak olarak belirlenmişti.

İŞTE YENİ ADAYLAR

Zafer Partisi bugün ise 4 adayını daha belirleyerek seçim yarışını hızlandırdı. İşte belirlenen belediye başkan adayları: Derince Belediye Başkan Adayı Av. Selman Gürpınar, Kartepe Belediye Başkan Adayı Av. Süleyman Erdem, Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Serdar Önür, Çayırova Belediye Başkan Adayı iş insanı Muhammed Yıldız.