Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Kasım Masterchef 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Masterchef All Star Son Bölüm Eleme Adayı

MasterChef All Star yeni bölüm zamanı geldi. 4 Kasım Cumartesi günü 139. bölümü yayınlanacak Masterchef yarışında 7. eleme adayı belli oldu. Mehmet şef, “Bütün dünyadaki Mastercheflerde bir klasik, gerçekten zor bir yemek” diyerek görevi açıkladı. Yarışmacılar en güzel Beef Wellington tabağını çıkarmak için mücadeleye başladı. Peki, Masterchef 7. eleme adayı kim oldu? İşte Masterchef All Star son bölüm eleme adayı..

MasterChef All Star yeni

TV8 klasiği MasterChef Türkiye All Star yeni bölüm zamanı geldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen yemek yarışmasında hafta finali öncesi son bölüm geldi. 4 Kasım Cumartesi günü 139. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Masterchef yeni bölümde eleme adayı belli oldu. Masterchef All Star son bölüm incelemesi yapan seyirciler gözlerini fragmana çevirdi. Masterchef 139. bölüm tanıtımında Mehmet şeften gelen, “Bütün dünyadaki Mastercheflerde bir klasik, gerçekten zor bir yemek” açıklamasının ardından tezgah başında hummalı çalışma başladı. Bu akşam en güzel Beef Wellington tabağını kim çıkaracak merak konusu oldu. Masterchef potanın son yolcusuna karar verilecek yeni bölümde kim eleme adayı oldu? Masterchef son bölüm eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ALL STAR 139. BÖLÜM İZLE

Masterchef All Star yeni bölüm yayına girdi. 4 Kasım cumartesi akşamı TV8 izleyicilerinin karşısına çıkacak Masterchef yeni bölüme Beef Wellington damga vurdu. Yapımı bir hayli zor olan yıldız yemeğin püf noktaları Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu şeflerden geldi. 4 Kasım Cumartesi günü 139. bölümü yayınlanacak Masterchef son bölümde eleme adayları listesine bir yenisi daha eklendi. Beef Wellington tabağını hangi yarışmacı daha güzel yapacak merak konusu olurken pazar akşamları yapılan eleme gecesinde adı olacak son kişi kim olacak merak edildi. Bu akşam sonunda eleme potasına gidecek son isim belli olacak. Şefler “7. yarışmacıyı arıyoruz diyerek. Yapamayan potaya gider” diyerek duyuru yaptı. En başarısız tabağı çıkaracak 7. isim kim olacak merak edildi.

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Hafta boyunca karşı karşıya gelen kırmızı ve mavi takım kıyasıya mücadele verdi. Geçtiğimiz akşam oynanan takım oyunuyla mavi takım üç takım oyununu kazandı. Böylece kırmızı takım karşısında açık ara üstün olan mavi takım haftayı galibiyetle kapattı. MasterChef All Star’ın bu akşam yayınlanacak 139. bölümüyle eleme potası şekillendi. Hafta boyuna eleme potasında olan isimler Cemre, Barış, Alican, Tolga, Esra, Batuhan oldu. Büyük eleme gecesi önce 7. eleme adayı kim olacak sorusunun yanıtı bu akşam belli olacak. Masterchef 7. eleme adayı 4 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak 139. bölümde açıklanacak.

MASTERCHEF SON BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN