4 Mart Pazartesi Bugün Okullar Tatil Mi? Bugün Okul Var Mı? 4 Mart Tatil Mi? MEB Okul Tatilleri 2024

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. dönemin devam ettiği okullarda tatil kararları anbean takip ediliyor. 4 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi merak ediliyor. Hava sıcaklıklarının düşük seyrettiği kentlerde okul tatil kararı alındı mı sorgulanıyor. Peki, 4 Mart okullar tatil mi? İşte yanıtı..

4 Mart Pazartesi Bugün Okullar Tatil Mi? Bugün Okul Var Mı? 4 Mart Tatil Mi? MEB Okul Tatilleri 2024

Yurdun dört bir yanında okul yoluna düşen öğrenci ve veliler bugün okullar tatil mi sorgusuna başladı. 20 milyondan fazla öğrenci ile 1,5 milyon öğretmenin yer aldığı eğitim sisteminde 2. dönem hız kesmedi. 5 Şubat 2024 tarihinden bu yana devam eden 2. dönem sürecinde okul tatilleri 2024 araştırmaları yoğunlaştı. Çok sayıda öğrenci haftanın ilk okul günü için tatil kararı olup olmadığını sorguladı. Beklenen açıklama geldi. Peki, 4 Mart Pazartesi bugün okullar tatil mi? İşte yanıtı..

4 MART OKULLAR TATİL Mİ?

4 Mart okullar tatil mi sorusuna hemen yanıt verelim bugün okullar tatil değil. Türkiye'nin dört bir yanında etkili olan soğuk havaların ardından hava muhalefetine bağlı olarak bazı kentlerde zaman zaman okullar tatil edildi ancak 4 Mart Pazartesi günü için böyle bir karar alınmadı. Valilikler tarafından okulların tatil edildiği yönünde bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle 4 Mart Pazartesi günü okulların tatil olmasına ilişkin bir detay bulunmuyor.

4 Mart Pazartesi Bugün Okullar Tatil Mi? Bugün Okul Var Mı? 4 Mart Tatil Mi? MEB Okul Tatilleri 2024 - Resim : 1

MEB OKUL TATİLLERİ 2024

Eylül ayından bu yana devam eden eğitim öğretim yılı birinci dönemi 19 Ocak Cuma günü sona erdi. Karnelerini alan öğrenciler 15 günlük sömestr tatiline çıktı. İkinci dönem 5 Şubat Pazartesi günü başladı. Sorunsuz bir şekilde devam eden okullarda ikinci dönem ara tatili 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma arasında yapılacak.