Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ocak Hudutsuz Sevda Var Mı? Hudutsuz Sevda Bu Hafta Yok Mu? Hudutsuz Sevda Bu Akşam Var Mı?

Perşembe günleri yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Halil İbrahim ve Zeynep Leto aşkını izlemeye doyamayan seyirciler bu akşam yeni bölüm var mı merak etti. Peki, Hudutsuz Sevda 4 Ocak’ta var mı?Hudutsuz Sevda fragman neden yok? İşte Hudutsuz Sevda bu hafta yok mu sorusunun yanıtı..

Perşembe günleri yayınlanan Hudutsuz

Kadrosunda Miray Daner, Deniz Can Aktaş ,Caner Kurtaran, Esra Dermancıoğlu, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut, Haydar Şişman gibi isimlerin bulunduğu Hudutsuz Sevda dizisinin akıbeti merak konusu oldu. 4 Ocak Perşembe günü Fox TV yayın akışı inceleyen vatandaşlar listede Hudutsuz Sevda göremedi. Perşembe gününün gelişiyle dizi severlerin gündemine giren Hudutsuz Sevda bugün var mı, Hudutsuz Sevda neden yok sorularına yanıt arandı. Beklenen açıklama geldi. Peki, 4 Ocak Hudutsuz Sevda var mı? Hudutsuz Sevda bu akşam var mı? İşte yanıtı..

4 OCAK HUDUTSUZ SEVDA VAR MI?

Hudutsuz Sevda 4 Ocak ta var mı sorusuna yanıt arayan vatandaşlar araştırmaları hızlandırdı. Hudutsuz Sevda fragman neden yok merak eden izleyicilere son durum mesajı geldi. 4 Ocak Perşembe gününün gelişiyle Hudutsuz Sevda bu hafta yok mu sorguları başladı. Hemen belirtelim ki Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü bu hafta ekranlara gelmeyecek. Diziler yılbaşı tatiline girdiği için Hudutsuz Sevda yeni bölüm yayınlanmayacak. 4 Ocak Perşembe akşamı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Miray Daner’in paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü 11 Ocak 2024 Perşembe günü izleyicilerle buluşacak.

HUDUTSUZ SEVDA FRAGMAN NEDEN YOK?

2024 yılının ilk bölümü yayınlanması beklenen Hudutsuz Sevda dizisi için geri sayım başladı. Hudutsuz Sevda son bölümde Halil İbrahim kaçırılınca Zeynep onun hayatını kurtarabilmek için Asiye ile uzlaşmaya çalıştı. Halil İbrahim için yaptığı fedakarlıkları kendi ailesinin yapmadığını düşünen Zeynep Leto herkesi şaşırttı. Yılmaz’a boyun eğmeyen Fikret kendi yolunu çizmek için yeni ortaklıklar kurunca ortalık bir anda karıştı. Halil İbrahim’in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep oldu. Tüm bunların yaşandığı Hudutsuz Sevda fragman yeni yıl tatili olduğu için yayına girmedi. Hudutsuz Sevda yeni bölüm 11 Ocak 2024 Perşembe günü saatler 20.00 olduğunda yayına girecek.