Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

400 milyon dolarlık yeni hastane yatırımı

1992 yılında kurulan Medicana Sağlık Grubu’nun, İstanbul Avrupa Yakası’nda yaptığı yeni yatırımı Medicana Ataköy Hastanesi açıldı. Medicana şimdilerde 400 milyon dolarlık bir yatırıma imza atıyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Medicana Sağlık Grubu’nun paylaştığı bilgilere göre, yeni hastane hem İstanbul’a hem de yurtdışından gelen hastalara çağdaş ve son dönem hastane mimarisi ile birçok farklı branşta sağlık hizmeti sunmaktadır. Medicana Sağlık Grubu, İstanbul’un Ataköy semtine ek olarak Zincirlikuyu’da da yeni bir hastane açma planları yapmaktadır ve aynı zamanda ilk yurtdışı yatırımını Bosna’da gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetin 100. yılında sektöre üç yeni sağlık kurumu kazandırmayı hedefleyen grup, toplamda 400 milyon dolarlık bir yatırım yapmış olacak.

EN İYİ SAĞLIK HİZMETİ

Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, Medicana Ataköy hastanesi hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Cumhuriyetimizin 100. yılında sektöre üç yeni sağlık kuruluşu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’da Ataköy’de yeni hastanemizi açtık ve Zincirlikuyu’da da yakın bir zamanda açmayı planlıyoruz. İlk yurtdışı yatırımımızı ise Bosna’ya yapıyoruz. Herkes için erişilebilir sağlık hizmetini sunmayı hedeflerken sağladığımız binlerce istihdam ile Türk ekonomisine katkı sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız herkes için en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmak.”