Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şaka değil, İsmail Yüksek Gölcükspor’a servet kazandırabilir

Gölcükspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan gösterdiği akıl almaz performansıyla Avrupa’nın en çok konuşulan futbolcuları arasına giren İsmail Yüksek’in eski kulübü Gölcükspor’a servet kazandırma ihtimali bulunuyor.

Gölcükspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan

SÖZLEŞMESİ 4 YIL UZATILMIŞTI

A Milli Takımımızın önce Hırvatistan ardından Letonya maçlarındaki futbolu ile parmak ısırtan orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’in Fenerbahçe’ye transferi esnasında yapılan sözleşmesi gereği eski kulübü Gölcükspor’a tam ciddi rakamlar kazandırma ihtimali bulunuyor. 1999 doğumlu futbolcunun sarı lacivertli kulüple sözleşmesi bu sezon itibariyle 4 yıl daha uzatıldı ve İsmail, 2027 Mayıs ayına kadar Fenerbahçe’nin futbolcusu oldu.

 

KULÜBÜ İÇİN ÇOK BÜYÜK PARA

Gölcükspor’da forma giydiği esnada dönemin başkanı Hüseyin Çardak ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç arasındaki görüşmede, İsmail Yüksek ile ilgili sözleşme maddeleri dikkat çekiciydi. Gölcükspor ve A Milli Takımımızın as futbolcularından, başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’in eski kulübü Gölcükspor’a yapacağı katkı hiç de azımsanmayacak türden. İşte İsmail’in Fenerbahçe’ye transfer edilirken sözleşmesindeki maddeleri ve bonusları.

 

ANLAŞMA MADDELERİ VE BONUSLAR

1- 500 bin lira bonservis

2 – Düzce Topuk Yaylası’nda iki yaz kampı.

3 – Milli Takım’da oynarsa bonus.

4- Fenerbahçe’de sezon boyunca 20 maç oynarsa bonus.

5 – İsmail’in 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transferinden Gölcükspor’a yüzde 10 pay.

6 – İsmail’in 2 milyon 1 Euro ile 7 milyon Euro arasındaki bonservis bedeli sonrasında transferinden Gölcükspor’a yüzde 5 pay.

7 – İsmail’in 7 milyon Euro ve üzerindeki bir bonservis bedeli ile transferinden Gölcükspor’a yüzde 2 pay.

 

Not: Örnek: İsmail 10 milyon Euro bonservis bedeli ile başka bir takıma transfer olursa, Gölcükspor bu paranın 400 bin Euro’sunu (Yaklaşık 12 milyon) kasasına koymuş olacak.