Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 Ekim Gelinim Mutfakta Puanları! Gelinim Mutfakta Bugünkü Puan Durumu

Gelin kaynanaların vazgeçilmez programı Gelinim Mutfakta haftanın dördüncü gününü tamamladı. 5 Ekim Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1229. bölümde gün birincisi olan yarışmacı bir çeyrek altın kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta 5Ekim kim birinci oldu? İşte merak edilen 5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları..

Kanal D’nin iddialı gelin ve kaynanalarını bir araya getirdiği yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni günü tamamladı. Pazartesiden cumaya beş gün yayında olan ekip haftanın dördüncü gününü bitirdi. Kanal D’nin rekortmen yapımı Gelinim Mutfakta 1229 . bölümde puanlar verildi. Günün yemeği olan Kumpir Börek tabaklarını hazırlayan gelinler en yüksek puanı kim alacak merak etti. Oldukça iddialı olan gelinler çeyrek altını yakasına takmak için yarıştı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte 5 Ekim Gelinim Mutfakta puanları..

https://www.youtube.com/watch?v=mtQvs9YhT9o

5 EKİM GELİNİM MUTFAKTA NELER OLDU?

Her gün çeyrek altın kazanan gelinler 5 Ekim Perşembe günü kıyasıya yarıştı. Dün yayınlanan son bölümle birlikte sıralamada Özlem ilk sıraya adını yazdırdı. 49 puanı bulunan dişli yarışmacıyı 45 puanlı Yeşim takip etti. Tuğba dünkü yemekteki hatasının ardından 5 puan alıp üçüncülüğe kadar geriledi. Son 2 günde kendini düzeltmeyen Tuğba eleme potasına gidebilir. 33 puanı olan Tuğba’yı 23 puanla Gizem takip ediyor. 5 Ekim Perşembe gününe Beyhan ve Gönül’ün açık kalan mikrofonda söyledikleri damga vuruyor. Gönül kaynananın bayıldığı yarışın ardından kavga sesleri yükseliyor. Bugünün lezzeti Kumpir Böreği yapan gelinler arasında en çok puanı alan gelin Tuğba oluyor ve çeyrek altını kapıyor. Özlem yetiştiremediği için -2 ceza puanı aldı. Gizem gelin de eksik yaptığı için -4 puan aldı. Yeşim ise ekmeğini yağda kızarttığı için -2 puan aldı. İşte Gelinim Mutfakta 5 Ekim puanları..

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU 5 EKİM 2023

TUĞBA- 22

YEŞİM- 8

ÖZLEM- 9

GİZEM- 6

GELİNİM MUTFAKTA TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR