Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 Milyon Liralık yayın! Ama çok daha fazlası lazım

Kocaeli’nin evladı, SMA hastası Eslem Lina için 14 Mart Perşembe akşamı açılan yayın oldukça verimli geçti

Kocaeli’nin evladı, SMA hastası

Kocaeli’nin evladı, bu kentin bebeği, SMA hastası Eslem Lina’nın vakti daralıyor. Ailesi Eslem Lina için valilik onaylı büyük bir yardım kampanyası başlattı.

TARİHİ BİR YAYIN


Geçtiğimiz perşembe akşamı da Eslem Lina için İzmit Belediyesinin Youtuber stüdyosunda, Instagram hesapları üzerinden bir canlı yayın açıldı. Yayına İzmit Belediye Başkanı ve CHP’nin başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Bağımsız Kandıra Belediye Başkan Adayı Cengiz Kan, YRP Kandıra Belediye Başkan Adayı Levent Gödek, oyuncu Zeynep Gülmez, Petrol İş Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın gibi isimler de katıldı.

HAYDİ KOCAELİ

Akşam saat 20:30 sıralarında başlayan yayın, 15 Mart sabahı saat 06:00’ya kadar devam etti. Bu canlı yayında Eslem Lina için 5 Milyon liralık bağış sözü alındı. Şimdi bu sözlerin tutulması gerekiyor. Fakat bu söz tutulsa da Eslem Lina için toplanması gereken yaklaşık 25 Milyon liralık daha bütçe var. O yüzden haydi Kocaeli diyoruz! Eslem Lina’yı umutsuzluğa terk etme!