Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 Ocak Gelinim Mutfakta BUGÜN PUAN DURUMU! 5 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Elendi? Gelinim Mutfakta 10 Bilezik Kim Aldı?

5 Ocak Cuma günü bir hafta finalinin daha yaşandığı Gelinim Mutfakta birincisi belli oldu. Final günü Kakaolu Kardelen Tatlısı yapan gelinler arasında günün çeyrek altını ve 10 altın bilezik kazanan kim merak konusu oldu. Beklenen Gelinim Mutfakta 5 Ocak puan tablosu geldi. Peki, 5 Ocak Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta 10 altın bilezik kim aldı? İşte 5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışı hız kesmedi. Kanal D canlı yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bir haftanın daha sonu geldi. 5 Ocak Cuma günü yeni yılın ilk haftasını tamamlayan Gelinim Mutfakta Yeşim, Aleyna, Gülenay ve Tuğba arasında kazanan ve kaybeden belli oldu. 5 Ocak 2024 Cuma günü Kakaolu Kardelen Tatlısı yapan gelinler arasında şampiyon olan açıklandı. Hafta finali bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta bugün puan durumu netleşti. 5 gün puanlar verildi ve Gelinim Mutfakta 5 Ocak puan durumu açıklandı. Sunucu Nursel Ergin Gelinim Mutfakta toplam puan tablosu canlı yayında duyurdu. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta altın bilezik kim aldı? İşte 5 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu..

5 OCAK 2024 GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? 

Gelinim Mutfakta izleyicilerinin beklediği an geldi çattı. 5 Ocak 2024 Cuma günü Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta hafta finali izlendi. Milyonların takibinde yer alan Gelinim Mutfakta Aleyna güne damgasını vurdu. Nursel Ergin günün kritiğini yaptı ve Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu oluştu. 5 Ocak Cuma günü Gelinim Mutfakta 125. bölüm ekrana geldi. Hafta finali bölümünde kayınvalideler bir yandan gelinlerinin tabaklarını bulup yüksek puan vermeye çalışırken bir yandan da altın yarışı yaşandı. Gün sonunda çeyrek altını, hafta finalinde 10 altın bileziği yakasına takan gelinlerden kazanan ve kaybeden belli oldu. 5 Ocak Cuma günü Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünün en dikkat çeken olayı Aleyna ile kaynanası Hacer arasındaki kriz oldu. Nişanlısı Yiğit’ten ayrıldığını söyleyen Gelinim Mutfakta Aleyna çıldırdı. Gelinim Mutfakta Yeşim ise kaynanası Beyhan’ın borç defterini ifşa etti.

GELİNİM MUTFAKTA 5 OCAK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 5 Ocak puan durumu belli oldu. Kanal D canlı yayınlanan Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde Kakaolu Kardelen Tatlısı yapan 4 gelin puanlarını aldı. Hafta finali bölümünde bir gelin çeyrek altın, bir gelin ise 10 altın bilezik kaptı. 5 Ocak Cuma günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1295. bölümün birincisi Gülenay oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Kakaolu Kardelen Tatlısı yapan gelinler hafta finalinde yarıştı. Soluk soluğa geçen tadımlar ardından haftalık en yüksek puanını toplayan gelin Tuğba oldu ve 10 altın bilezik kazandı. 5 Ocak Gelinim Mutfakta elenen isim Aleyna ile kaynanası Hacer oldu. İşte Gelinim Mutfakta 5 Ocak puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 14

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 10

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 7

GELİNİM MUTFAKTA GÜLENAY- 24

GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 69

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 71

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA- 54

GELİNİM MUTFAKTA GÜLENAY- 58

DİĞER VİDEOLAR