Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 TEMMUZ CUMA RESİMLİ MESAJ 2024: En Yeni Cuma Mesajları Resimli! Ayetli Dualı Cumamız Mübarek Olsun Mesajları! Facebook, Instagram, WhatsApp Cuma Mesajları

5 Temmuz Cuma gününün gelişiyle en güzel cuma mesaj örnekleri araştırılmaya başladı. Müslümanlar günün anlam ve önemini gösteren dualı, hadisli ve ayetli cuma mesajlarını araştırdı. Birbirinden anlamlı ve özel cuma mesajları burada. İşte birbirinden anlamlı ve güzel 5 Temmuz cuma mesajları..

5 Temmuz Cuma gününün

İslam alemi için önemli bir yeri olan cuma günleri sevdiklerini kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmaya başladı. Müslümanların bayram günü olarak kabul edilen cuma gününde camilerde cuma namazı kılınır ve hutbeler yükseldi. Müminler bugüne özel birbirlerine cuma mesajları göndermeye başladı. Resimli, yazılı ve ayetli  hayırlı cumalar mesajları sizler için derlendi. İşte sevdiklerinize Instagram, Facebook, WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden paylaşabileceğiniz anlamlı cuma mesajları..

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah’ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle… Hayırlı Cumalar

Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

AYETLİ CUMA MESAJLARI

Allah’ım; Yolda olana “Selâmet” Hasta olana “Afiyet” Darda olana “Metanet” Nasip Eyle.. Hayırlı cumalar.

Cumanız mübarek olsun. Gününüz maddi ve manevi anlamda aydınlık, gönlünüz hoş olsun. Sizi kedere, üzüntüye sevk edecek ne kadar olumsuzluklar varsa sizden her daim uzak olsun. Allah sonumuzu hayretsin. Kurtuluşa erenlerden eylesin. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar.