5 yıl önce bağırsağında iğne ucu unutulan genç kadın yaşamını yitirdi

İstanbul'da 5 yıl önce özel bir hastanede kolit ameliyatı olan 29 yaşındaki Elif Kesgin'in hayatı operasyondan sonra kabusa döndü. Ağrıları bir türlü dinmeyen genç kadın her seferinde ''Ağrıların psikolojik'' denilerek evine yollandı. Ağrıları tekrarlayan Kesgin devlet hastanesine gittiğinde, bağırsağında iğne ucu unutulduğunu öğrendi. Geçtiğimiz haziran ayında acil olarak ameliyata alınan Kesgin yaşamını yitirirken, ailesi özel hastane ve doktorlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

5 yıl önce bağırsağında iğne ucu unutulan genç kadın yaşamını yitirdi

İstanbul'da 5 yıl önce özel bir hastanede ameliyat olan Elif Kesgin'in bağırsağında iğne ucu unutuldu. Amlieyatı yapan doktor tarafından yıllarca oyalanan genç kadın, iğne ucunun fark edilmesi üzerine haziran ayında acil olarak ameliyata alındı. Ameliyat masasından kalkamayan Kesgin hayatını kaybederken, ailesi suç duyurusunda bulundu.

5 YIL ÖNCE KOLİT AMELİYATI OLDU

İstanbul'da 9 yıl önce evlenen Elif Kesgin (29), bir süre sonra boşandı. Bugün 8 yaşında olan kız çocuğunu annesi ve babasının yanında büyüten Kesgin'in bağırsağında 5 yıl önce stres nedeniyle kolit oluştu. Elif Kesgin Kadıköy'deki özel bir hastanede bağırsak ameliyatı oldu.

"SENİN AĞRILARIN PSİKOLOJİK"

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre, genç kadının hayatı ameliyatın ardından kabusa döndü. Ağrıları bir türlü dinmeyen Elif Kesgin, bu şikâyetlerini ameliyatı yapan doktora ilettiğinde, "Sen artık bu şikâyetleri huy edindin. Seninki psikolojik; ağrın, sancın da öyle" denilerek evine yollandı. 5 yıl boyunca iyileşmeyen Elif Kesgin'in acıları 4 Ocak günü dayanılmaz boyuta geldi.

BAĞIRSAĞINDA İĞNE UCU UNUTULDUĞU BELİRLENDİ

Evlerinin yakınındaki devlet hastanesine başvuran Kesgin'in bağırsağında oksitlenmiş 5 santimetrekarelik iğne ucu unutulduğu belirlendi. Duruma derhal müdahale edilmesi gerektiğini belirten devlet hastanesi doktoru, Kesgin'i ameliyatı yapan doktora yönlendirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ