50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi

Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, kızını evlendirdi. Bilim, iş ve siyaset dünyasının akın ettiği nikah törenin şahitliğini yaklaşık 50 isim gerçekleştirdi

50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü Kızını evlendirdi. Hülagü ailesinin İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi’nde asistan olan ve doktora eğitimine devam eden kızları Betül Hülagü, merhume Güler Hanım ile iş adamı Hakkı Öner’in Metalurji Mühendisi oğlu Yusuf Öner ile dünyaevine girdi. Çok eski dost olan Öner ve Hülagü aileleri bugün gerçekleşen nikah töreni ile birlikte dünür oldu. Betül ve Yusuf’un nikah törenleri Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan telegraf gönderdi.

50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi - Resim : 1

BİLİM, İŞ VE SİYASET DÜNYASI AKIN ETTİ

Saat 14.00 sularında başlayan nikah törenine iş, siyaset ve bilim dünyasından onlarca isim katıldı. Nikah törenine Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Muhip Kanko, Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Eski Bakanlar Abdülhamit Gül ve Fikri Işık, Başsavcı Ferhat Kapıcı, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, KOÜ eski rektörü Sezer Komsuoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Mülkiye Başmüfettişi Hasan Basri Güzeloğlu, KOÜ Rektörü Nuh Zafer Cantürk, KOÜ Başhekimi Görkem Aksu, KBB eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eski Milletvekili Sefer Ekşi, KOSTÜ Rektörü Tarihçi Murat Bardakçı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe Belediye Başkanları, Nokta Medya Yönetim Kurulu Başkanı Cezmi Çiçek, iş insanları ve çiftin sevenleri katıldı.

50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi - Resim : 2

“ŞAHİT ORDUSU”

Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise yaklaşık 50 kişi gerçekleştirdi. Nikah Şahitliğinde Seddar Yavuz, Abdülhamit Gül, Fikri Işık, Fahri Kasırga, Murat Bardakçı, Kazım Dinç, Hüseyin Aksoy, Ersin Yazıcı, Hasan Basri Güzeloğlu, İsmail Ustaoğlu, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Muhip Kanko Harun Yıldızlı, Nail Çiler, Bayrburt Milletvekili Orhan Ateş, Tuğamiral Sait Balcı, Ferhat Kapıcı, Muhittin Paça, Şahin Talus, Eski YÖK Başdanışmanı Sezer Komsuoğlu, Nuh Zafer Cantürk, Prof Dr. Kemalettin Aydın, İzzet Baysal üni. Rek. Ali Şarlı, Galata Üniversitei Rektörü Özgür Çelenk, İbrahim Karaosmanoğlu, Sefer Ekşi, KOü Başhekimi Görkem Aksu, Oda Başkanları gerçekleştirdi.

50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi - Resim : 3

“EN BEREKTELİ ŞAHİTLİ DÜĞÜN”

Nikah kıymadan önce katılımcılara hoşgeldiniz diyen Nikah Şahidi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bugün bu salonu dolduran onları yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Hayırlı bir aile birlikteliği kurulmuş olacak. Çok nikah kıydım ama betül bizim kızımız gibi. İnsanın kızının nikahını kıyması farklı oluyormuş. Bu memleketi bu memleket yapan değerlere bağlı evlatlarınız olsun. Sizlerin de onların da bahtı açık olsun. Allah size dert keder vermesin” dedi ve çifte mutlulukar diledi. Nikah Cüzdanını Eski Bakan Abdüljamit Gül teslim etti. Eski Bakan Gül, “Bugün hülagü ve öner ailelerinin evlatlarının en güzel anlarına tankılık ediyoruz. Benimde katıldığım en bereketli şahitli düğün oldu. Allah iki cihanda da saadet versin. Güzel bir aile yuvasını kurdunuz bizler de şahit olduk. Aile ne kadar güçlü olursa insanlık güçlü olur” dedi. Gül nikah cüzdanını Gelin Betül’e taktim etti. Nikah töreni dua ile sonlandı.

50 kişilik şahit ordusu! Hülagü kızını evlendirdi - Resim : 4