Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

53 ilde büyük operasyon: Kocaeli de var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 53 ilde uyuşturucuya yönelik olarak “Narkoçelik-9” operasyonu düzenlediklerini açıkladı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında bulunduğu 53 ilde uyuşturucuya yönelik olarak “Narkoçelik-9” operasyonu düzenlendiği açıkladı. Bakan Yerlikaya düzenlenen operasyonlarda 434 kişinin yakalandığını ve 1 ton kilonun üzerinde uyuşturucunun yakalandığını belitti.

41’i Emniyet Genel Müdürlüğü, 12’si Jandarma Genel Komutanlığı tarafından olmak üzere 53 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. 434 kişi ise yakalandı.

565 EKİP KATILDI

Kocaeli’nin yanı sıra İzmir, Samsun, Şanlıurfa, Ankara, Şırnak, Tekirdağ, Malatya, Isparta, Sakarya, Gaziantep, Antalya, Balıkesir, Bursa, Adana, Konya, Mersin, Diyarbakır, Kırşehir, Kahramanmaraş, Denizli, Osmaniye, Van, İstanbul, Aksaray, Aydın, Batman, Muğla, Afyonkarahisar, Kayseri, Eskişehir, Ordu, Adıyaman, Erzincan, Karaman, Kırklareli, Amasya, Hatay, Kütahya, Rize ve Zonguldak’ta düzenlenen operasyonlara 565 ekip, bin 602 personel ve 28 narkotik dedektör köpeği katıldı.

KOCAELİ’DE 18 KİLOGRAM MET YAKALANDI

Kocaeli’de emniyet ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 18 kilogram metamfetamin ele geçirilirken, 3 kişi  de yakalandı.