Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Ekim Masterchef Veda Eden İsim Gözyaşlarına Boğuldu! Masterchef Son Bölüm Kim Elendi?

Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin jürilik yaptığı Masterchef yarışmasında haftanın elenen ismi açıklandı. 6 Ekim Pazar gecesi yola devam edemeyen yarışmacı gözyaşlarıyla gitti. Peki, Masterchef son bölüm kim elendi? İşte 6 Ekim Masterchef veda eden isim..

Somer, Danilo ve Mehmet

Her bölümü olay olan Masterchef Türkiye 2024 yarışmasında heyecan tavan yaptı. Ekim ayına girişle birlikte rekabet iyice kızıştı. Her hafta finalinde bir ismin veda ettiği Masterchef’te bu haftanın elenen ismi netleşti. Yarışmacılardan Bodrum mandalinası ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını isteyen şefler gecenin sonunda Masterchef yarışından elenen ismi açıkladı. Peki, Masterchef son bölüm kim elendi? 6 Ekim Masterchef kim elendi? İşte 6 Ekim Masterchef veda eden isim..

6 EKİM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Milyonlarca izleyicinin takip ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında bu hafta eleme potasında Nevzat, Muratcan, Eda, Semih, Şirin, Alper ve Ayşe yer aldı. 6 Ekim Pazar günü yayınlanan Masterchef son bölüm yarışmanın ilk etabını başarıyla tamamlayan isimler onuncu haftaya geçiş hakkı elde ederken gecenin en başarısız ismi AYŞE yarışmaya veda etti. İkinci etapta yarışmacılardan orman meyveleri kullanarak yaratıcı yemekler hazırlamalarını isteyen şefler Ayşe’nin yolunun sona erdiğini açıkladı.