Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 EYLÜL ZAMLI SİGARA FİYATLARI GÜNCEL LİSTE: En Ucuz Sigara Kaç TL Oldu? Camel, Winston, Marlboro, Philip Morris, JTI Sigara Fiyatları Güncel

2024 ocak ayından bu yana zam üstüne zam gören sigara paketlerine yeni zam yansıtıldı. 6 Eylül Cuma gününün en merak edilen başlığı zamlı sigara fiyatları oldu. Tiryakilere paket yaktıran yeni zam tarifesinde fiyat listesi belli oldu. İşte 6 Eylül zamlı sigara fiyatları..

2024 ocak ayından bu

Tütün kullanıcılarının gündeminde ilk sırada yer alan sigara zammı duyuruldu. 2024 ocak ayından bu yana zam üstüne zam gören sigara fiyatlarındaki son durum merak edildi. Geçtiğimiz gün Philip Morris Grubu sigara fiyat güncelleme ardından zam furyası bitmek bilmedi. 6 Eylül Cuma günü JTI sigara grubu sigara fiyatlarına zam kararı alındığı açıklandı. Peki, en ucuz sigara kaç TL? JTI sigara fiyatları güncel ne kadar? İşte güncel sigara fiyatları 2024 Eylül listesi..

EN UCUZ SİGARA KAÇ TL?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar paylaşımında, “JTI sigara grubuna Zam Geldi zam yağmuru devam ediyor” notunu düşerek son zammı duyurdu. JTI grubunun en ucuz sigara fiyatı 67 TL oldu. Grubun en pahalı sigarası 81 TL’ye yükseldi. Kıyılmış tütün fiyatı ise 165 TL olarak kayda geçti. Geçtiğimiz gün yapılan Philip Morris grubu zammında en ucuz sigara fiyatı 72 TL olurken en pahalı sigara ise 81 TL olarak satışa çıkarıldı.

6 EYLÜL ZAMLI SİGARA FİYATLARI 2024

WINSTON DARK BLUE 71 TL

WINSTON SLENDER 72 TL

WINSTON 75 TL

WINSTON SILIMS 80 TL

WINSTON XSENCE 82 TL

CAMEL SLENDER 68 TL

WINSTON DEEP BLUE 69 TL

LD 68 TL

MONTE CARLO 67 TL

MONTE CARLO SLENDER 67 TL

PARLIAMENT NİGHT BLUE PACK (UZUN) 81 TL

PARLIAMENT AQUA BLUE SLIMS 80 TL

PARLIAMENT RESERVE 79 TL

PARLIAMENT MIDNIGHT BLUE 76 TL

MARLBORO RED LONG 79 TL

MARLBORO RED TOUCH 77 TL

MARLBORO TOUCH BLUE 77 TL

MARLBORO EFGE 75 TL

MURATTI 74 TL

MURATTI BLU 73 TL

LARK 73 TL

CHESTERFIELD 72 TL

L&M 72 TL

MARLBORO ROLL 50 (SARMALIK KIYILMIŞ TÜTÜN) 100 TL