Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 Şubat Gelinim Mutfakta Puan Durumu AÇIKLANDI! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı? Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta 6 Şubat 2024 PUAN DURUMU

6 Şubat Salı günü yayınlanan Kanal D canlı Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları geldi. Haftanın ikinci günü yayına giren Gelinim Mutfakta 1317. bölüm puanları sahiplerini buldu. Haftanın ikinci çeyrek altını kim alacak merak eden izleyiciler son durumu öğrendi. Peki, 6 Şubat Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 6 Şubat 2024 puan durumu..

6 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu yayınlandı. Kanal D canlı Gelinim Mutfakta takibi yapan izleyiciler haftanın ikinci gün sonuçlarını araştırdı. Arama motorlarında Gelinim Mutfakta bugün puan durumu sorgulamaları yapıldı. Kanal D ekranının sevilen yapımı Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları verildi. Birbirinden dişli 4 gelin ile kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta 1317. bölüm sonuçları verildi. Haftanın 2. günü yayınlanan Gelinim Mutfakta canlı izle ekranında puan durumu netleşti. Günün çeyrek altınını kazanan gelin ortaya çıktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altın kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 6 Şubat 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

Her gün yeni bölümü ile ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta 1317. bölüm sonuçları geldi. Haftanın ikinci gün yayını ile ekran macerasına devam eden Gelinim Mutfakta yeni bölümde yaşananlar pes dedirtti. Kayınvalidesi Fatma’ya kira veren Selda ortalığı karıştırdı. 6 Şubat Salı günü yayınlanan altın yarışmasında Selda ile kaynanası Fatma birbirine girdi. Kaynanasına her ay taksiti vermediği için evden atılacağını söyleyen Selda, “Aylık kredi ödemesi 3500 olan eve ben neden 8000 TL ödüyorum” dedi. Kaynanasının kendisinden habersiz evi satmak için ilan yayınladığı ortaya çıkan Fatma kaynana eve 16 in TL fiyat biçti. Gelinlerden, “Selda başka eve taşınırsa o kadar parayı nasıl ödeyecek” yorumu geldi.

6 ŞUBAT GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

6 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Haftanın ikinci günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1317. bölüm sonuçları geldi. Her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında gelinlerin ödevi Karadeniz Nokulu oldu. Bir yiyenin bir daha tadını unutamadığı Karadeniz Nokulu yapan gelinlerden en yüksek puanı alan Selda oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. 6 Şubat Salı günü yayınlanan Kanal D canlı yayın Gelinim Mutfakta yeni bölüm puanları verildi. İşte Gelinim Mutfakta 6 Şubat 2024 puan durumu.

GELİNİM MUTFAKTA MELEK- 15

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA- 12

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM- 10

GELİNİM MUTFAKTA SELDA- 16

DİĞER VİDEOLAR