6 TEMMUZ YENİ AY BURÇLARA ETKİLERİ FELAKET KAPIDA: Rüyaların Gerçek Çıkmasına Hazır Olun! Tüm Dengeniz Şaşacak! Yengeç Yeni Ay Neler Olacak?

6 Temmuz yengeç yeni ay etkileri burçlara felaketi yaşattı. Balıktan boğaya, yengeçten teraziye tüm burçları etkileyen yeni ay etkileri belli oldu. Gökyüzü olaylarıyla yakından ilgilenen vatandaşlar gözlerini yeni ay gelişmelerine çevirdi. Peki, yengeç burcu yeni ay ne zaman, saat kaçta? İşte yanıtı..

6 TEMMUZ YENİ AY BURÇLARA ETKİLERİ FELAKET KAPIDA: Rüyaların Gerçek Çıkmasına Hazır Olun! Tüm Dengeniz Şaşacak! Yengeç Yeni Ay Neler Olacak?

6 Temmuz Cumartesi gününün gelişiyle yeni ay gelişmeleri mercek altına alındı. Yeni Ay'ın Güneş ile aynı hizada olduğu yeni ay etkileri araştırıldı. Güneş ile Ay'ın aynı boylamda olduğu zaman dilimi olan yeni ay belirtileri belli oldu. Genellikle bir gecede belirgin olan ardından Ay'ın yavaş yavaş büyümeye başladığı hilal evresini takip eden yeni ay etkileri o burçlara felaketi yaşatacak. Peki, yengeç yeni ay ne zaman, saat kaçta? İşte Yeni Ay burçlara etkileri..

6 TEMMUZ YENGEÇ YENİ AY SAAT KAÇTA?

Yengeç yeni ay 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 01.57'de gerçekleşecek. Yengeç yeni ayı 2024 yılında oldukça etkili bir enerjiyle yüklendi. Satürn ve Mars'ın olumlu yönleriyle öne çıkan yengeç yeni ay burçlara felaketi yaşatacak. Venüs'ün yakın açıda olduğu bir şekilde yaşanacak olan 6 Temmuz yengeç yeni ay aradığınız fırsatlar için en iyi zaman dilimlerinden biri oldu. İşte 6 Temmuz yengeç yeni ay Boğa, Koç, Yengeç, Terazi, Başak, Koç, Aslan, İkizler burçlarının yaşayacakları..

YENİ AY BURÇLARA ETKİLERİ

-Yeni projelere başlamak, hedefler koymak ve niyetler belirlemek için ideal zamandasınız.

-İçe dönme ve kişisel gelişim için uygun zamandasınız. Meditasyon, günlük tutma ve kişisel değerlendirme yapmak bu dönemde yaygındır.

-Enerjilerin yenilendiği bir zaman dilimindesiniz. Bu dönemde, fiziksel ve ruhsal enerji seviyeleri yükselir.

-İlişkilerde tazelenme ve yeni başlangıçlar için fırsat kapısı aralandı.

-Yaratıcı projelere ve yeni fikirlerin geliştirilmesine en elverişli zamandasınız.

-Yeni Ay döneminde niyet belirleme, dilek tutma ve spritüal ritüeller gerçekleştirir.

-Yeni Ay'ın hangi burçta gerçekleştiği de önemlidir. Yeni Ay'ın bulunduğu burç, bu dönemde hangi alanlarda yeni başlangıçlar yapmanın daha uygun olacağını belirleyebilir.

-Toplumsal olaylarda ve hareketlerde de yenilikler ve başlangıçlar zamanıdır.

-Herkes bu dönemi kendi yaşam tarzı ve inanç sistemine göre değerlendirebilir.

Kaynak: Şermin Temur