Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

60 yaşındaki motokuryenin acı ölümü

Derince Deniz Mahallesinde tır ile çarpışarak olay yerinde yaşamını yitiren 60 yaşındaki motokurye Ahmet Arda’nın cenazesi bugün toprağa verilecek.

Derince Deniz Mahallesinde tır

Alınan bilgiye göre Derince Deniz Mahallesi Liman Yolu’nda sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen tır ile Ahmet Arda (60) hakimiyetindeki 41 ARY 224 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motokurye Ahmet Arda tırın altında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Ahmet Arda’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Arda’nın cenazesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü ise gözaltına alındı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Derince İbni Sina Mahallesi’nde ikamet eden ve motokurye olarak çalışan 60 yaşındaki 3 çocuk babası Ahmet Arda’nın cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Arda’nın cenazesi İmam-ı Azam Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Derince 17 Ağustos Şehitlik mezarlığında toprağa verilecek.