66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu

Sharon Stone, bir iç çamaşırı çekiminde kült hale gelen Basic Instinct filmindeki sorgulama sahnesini yeniden canlandırdı

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu

66 yaşındaki oyuncu, ünlü seksi katil Catherine Tramell rolünden 32 yıl sonra, kırmızı dantelli çamaşırlarla çekilen bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 2

Temel İçgüdü'deki ünlü sorgulama sahnesinde Sharon'ın karakteri Catherine'in aralarında Michael Douglas'ın da bulunduğu polis tarafından sorguya çekildiği görülüyordu.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 3

Soru bombardımanının ortasında, Catherine bacak bacak üstüne atmayı bıraktığında onların dikkatini dağıtıyor ve o sırada iç çamaşırının olmadığını gören erkekleri telaşlandırıyordu.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 4

Sahne ve film o dönem oldukça tartışmalıydı ve şimdi sinema tarihinin en kötü şöhretli sahnelerinden biri olarak tarihe geçmiş durumda.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 5

Stone, efsanevi sahneye övgü niteliğinde bacak bacak üstüne atarak seksi iç çamaşırıyla aynı pozu tekrarladı.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 6

Sharon, The Beauty of Living Twice (İki Kez Yaşamanın Güzelliği) adlı anı kitabında, filmin yönetmeni Paul Verhoeven'e nasıl öfkeyle tokat attığını, ekranda gösterilmeyeceğine dair verdiği güvencenin yalan olduğunu ve filmin vizyona girmeyeceğine dair verdiği güvencenin asılsız çıktığını anlayınca erotik gerilim filminin ön gösteriminden nasıl ayrıldığını anlatmıştı.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 7

Salı günü The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Sharon, felçten kaynaklanan beyin hasarı nedeniyle çalışamadığı yıllarda film endüstrisinde yirmi yıldan fazla bir süre sonra biriktirdiği 18 milyon doların buharlaştığını söyledi.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 8

Kevin Spacey'nin Hollywood'dan kovulmasının kısmen homofobiden kaynaklandığını tartışmalı bir şekilde iddia eden Stone, milyonlarca dolar kaybını, kaybettiği okuma yeteneği gibi temel işlevleri yeniden kazanmaya çalışırken parasını yanlış yönettiği iddia edilen etrafındaki insanlara bağladı.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 9

Stone, doktorların ona hayatta kalma ihtimalinin 100'de bir olduğunu söylediğini, yaşamı tehdit eden felçten kurtulmasının ise toplam yedi yıl sürdüğünü söyledi.

66 yaşındaki Sharon Stone'dan 'Temel İçgüdü' pozu - Resim: 10

Stone, "İnsanlar bu iyileşme sürecinde benden faydalandı" dedi ve ekledi:

"Başarılarım sayesinde 18 milyon dolar biriktirdim ama banka hesabıma geri döndüğümde hepsi gitt