7-13 Ağustos Haftası Burçları Bekleyen Etkiler

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

astrosiron77

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar Ağustos ayı oldukça yoğun ve hareketli başladı sizler için, geçtiğimiz hafta aklınız fikriniz maddi konularınızı ve refah düzeyinizi arttırmak ve bunun İçin neler yapabileceğinizi araştırmakla geçmiş olabilir. Bazılarınız için sağlıklı beslenme diyet rutin sağlık kontrolleri gibi gündemleri oldu. Haftaya yine maddi konularla giriş yapabilirsiniz. Ağustos ayının ikinci haftası çalışma hayatı, ticari konularla ilgili girişimler ve maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta çocuklar ya da hobileriniz kaynaklı abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Bazılarınız eğlence hayatına ya da tatil konularına maddi olarak zorlayacak harcamalar yapabilirsiniz. Spekülatif yatırımları olanlar özellikle haftanın ilk iki günü kayıplar yaşayabilirler. aşk hayatınızla ilgili olumsuz gelişmeler ve bu konular kaynaklı maddi zorlanmalar özdeğerinizle ilgili sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Salı günü ay Jüpiter para alanınızda kavuşum yapıyor kazanç fırsatlarınızın arttığı fakat aynı oranda harcamalarınızın da arttığı bir süreç. Spora ya da bir hobisiyle ilgili eğitime başlayanlarınız olabilir Bazılarınız çocuklarının eğitim hayatı kurs gibi konularını organize edebilir. Bu alanlarda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kimi Koç burçları aşk ilişkiler konularında beklenmedik olumsuzluklar yaşayabilirler. Perşembe Cuma günü eğitimler, seyahatler, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aracınız, ticari potansiyeliniz gündemleriniz olabilir. Yeni anlaşma sözleşmelerle karşılaşsanız da bazı engeller, zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız aracını yenileyebilir. Özellikle 10/11 Ağustos alışverişlerinizde aldatılma kandırılma konularında dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kimileri seyahat ticaret eğitim konularında net olmayan durumlarla ilgili eyleme geçmekte zorlanabilir. Hafta sonu eviniz aileniz sevdikleriniz gündeminiz. Ailenizle sevdiklerinizle evde vakit geçirmek yemekli toplantılar yapmak istediğiniz bir hafta sonu olabilir. Bazı Koç burçları İçin aşk çocuk konularında olumlu gelişmeler, şifalanmalar yaşanabilir. Huzurlu mutlu bir hafta dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar ve Yükselen Boğalar haftaya hastane rutin kontrol gündemleriyle başlayabilirsiniz bazılarınız tahlil sonuçlarını alabilirler haftanın ilk iki günü ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir, dekorasyon harcamalarını abartabilir, kendinizi bedeninizi de zorlayabilirsiniz. Bazılarınız İçin aile içindeki olumsuzlukları abartma, öfke kontrolünde zorlanma durumları olabilir ev yuva konularında yada aile içinde eski sorunların aniden tekrar karşınıza çıkması sebebiyle sorunlar yaşayabilirsiniz. ev içinde kaza ve yaralanmalar konusunda dikkatli olmanızı öneririm. Bazılarınızın ebeveynlerinin sağlık sorunlarının tekrar eden tetiklenmelerden kaynaklı ani gündemleri olabilir. 10 Ağustos aşk hayatınız, çocuklar, spekülatif yatırımlar yetenekleriniz doğrultusundaki hobileriniz kaynaklı, şanslı ve olumlu gündemleriniz olabilir. Kimileri aşk hayatını yoluna koymaya çalışırken Kimileri de çocuk sahibi olma kararı alabilir. Perşembe Cuma maddi varlıklarınız, parasal konularınız gündeminiz olabilir. Bazıları alacaklarında gecikmeler yaşayabilir, bu sorunlar kaynaklı iletişim problemleri tartışmalar yaşayabilirler. Hafta sonu seyahat eğitim ticari faaliyetleriniz, kardeşleriniz yakın çevreniz gündemleriniz olabilir. Bazılarınız kardeşlerinizle ilgili olumlu bir takım gelişme ve haberlerle mutlu olabilirsiniz. Aracınızın bakımlarını yaptırabilir, yeni bir araç edinmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu itibariyle aile içinde sıkıntı ebeveyn sağlık problemleri ev yuva konularında yaşanan sorunlarda şifalanmalar yaşanabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler Ağustos ayında Evlilik ortaklık konularındaki krizler ve problemlerle başladı, kimileri problemlerini çözme yolunda adımlar atarken kimileri de sonlandırma kararı aldı. Haftaya sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili birtakım konularla başlıyorsunuz dahil olduğunuz bir grup çalışması projeyi sonlandırabilir, bazılarınız da bir arkadaşıyla yollarını ayırabilirler. Ağustos ayı itibariyle özellikle ikinci haftası kendi iş ticari girişimlerinizi yapmak isteyebilir, bazılarınız araç, gayrimenkul alım satımı gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Maddi manevi sizi zorlayacak olan bu süreçte abartılı davranışlardan ve harcamalardan uzak olmanızı tavsiye ederim. Kimileri haftanın ilk günleri kardeşleri yakın çevreleriyle ilgili yaşanan birtakım problemleri fazlasıyla büyütebilirler. Hafta başı bazıları almış olduğu kararları yaptığı hazırlıkları eyleme geçirebilir, Kimileri ailelerinden maddi manevi destek görebilirler. Hafta başı aileniz ya da sizin sağlık kontrolleriniz olabilir bazı ikizler tahlil sonuçlarını alabilirler. Perşembe Cuma dış görünüşünüz dağlığınız yetenekleriniz gündeminiz olabilir. Perşembe Cuma kariyer konularında iletişim problemleri, çatışmalar yaşayanlarınız olabileceği gibi kamusal alanda işleri olanlar bşr takım net olmayan durumlar, eksik evraklar sebebiyle sorun ve engellere takılabilirler. Hafta sonu maddi konular, varlıklarınız gündemleriniz olabilir hafta ortası takılmış olduğunuz sorun yaşadığınız kişi ve konularda rahatlamalar yaşayabilir sorunlarınızı çözebilirsiniz. Yakın çevreniz kardeşleriniz konularında sorunlarınızı çözebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz, Çok eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir onlarla sosyalleşebilirsiniz. Bazılarınız planlamış olduğu seyahate çıkabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler haftaya kariyer odaklı toplum önü statünüz odaklı başlıyorsunuz. Maddi konularda büyük harcamalarınızın olabileceği haftanın ilk günleri, arkadaşlarınızla yaşanabilecek para alışverişlerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyalleştiğiniz, yeni eğitimlere, seyahat ve tatillere harcamalarınızın arttığı, maddi konularda kontrolü kaybetmiş gibi hissettiğiniz bir süreç olabilir. Bir takım ticari fırsatlarla karşılaşabilir, eyleme geçmek konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Zihninizin çok çalıştığı bu süreçte hızlıca fizibilite çalışmaları sonucunda karşılaştığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bazılarınız bu süreçte yakın çevreleri, kardeşleriyle destek olur veya destek alırken kimileri de aracını yenilemek, bakımlarını yaptırmak isteyebilirler. Çarşamba, Perşembe günü hastane gündemleriniz olabilir, kendi tetkiklerinizi yaptırmak isteyebilir, yakınınızı ziyaret ya da onun sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz. Kimileri de biraz içe dönmek inzivaya çekilmek isteyebilir, konuşmak ya da iletişimde olmak istemeyebilirler. Hafta ortası ilişkiler parasal konularda beklenmedik olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu odağınız kendiniz ve ilişkileriniz olacak. Yaşamın içindeki varlığınızı, özdeğerinizi sorguladığınız bu doğrultuda kararlar aldığınız, kariyeriniz, toplum önü statünüz konusunda şifalanmalar yaşadığınız bir süreç. 12/13 Ağustos itibariyle ay sonuna kadar, kariyer fırsatları, terfi bağlantılı gelir artışları yaşanabilir. Bazıları İçin ek gelir yeni gelir kaynakları oluşturarak sorunlarını çözme gündemleri olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Haftaya kariyer, seyahat, kariyere bağlı eğitim, eşinizin ailesiyle ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Kariyer konularında ego çatışmaları kaynaklı problemler yaşayabilir, karşınıza çıkan maddi olanakları daha iyi olan fırsatlarla karşılaşabilir, değerlendirmek isteyebilirsiniz. Perşembe Cuma günü odağınız sosyal çevreniz arkadaşlarınız gruplar içerisindeki çalışmalarınız hayalleriniz idealleriniz olabilir. Bazı Aslan burçları evlilik ve ilişkileriyle ilgili kişisel haritalarından aldıkları etkiler doğrultusunda olumlu ya da olumsuz tamamlanmalar yaşarken bazıları İçin de aynı konu ve gündemler ortaklıkları İçin geçerli olacak. 10 Ağustos itibariyle Ağustos sonuna kadar, görünümünüz, sağlığınız, yaşamınızın tüm alanlarıyla ilgili ani beklenmedik bir kararla başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlamak isteyebilirsiniz. Hafta sonu küçük bşr kanal kısa bir tatil yapmak isteyebilir bütün haftanın yorgunluğunu atmak isteyebilirsiniz. Bazı Aslan burçları mide meme üreme organları bağırsak rahatsızlıkları sebebiyle hastane gündemleri olabilir. Hafta sonu genel anlamda olumlu enerjilerin hakim olduğu şifalanma aydınlanmalar yaşadığınız bir süreç olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve yükselen başaklar haftaya ödemeler, ek gelirler eş geliri konularıyla başlayabilirsiniz. Eğitim seyahat eşinizin ailesi sosyal medya konularında bir takım abartılı ve zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız çocuklarının eğitimiyle ilgili kararlar alırken bazıları da yarım bıraktıkları bir eğitimi tamamlamak İçin fırsatla karşılaşabilirler. Kariyer bağlantılı Yurtdışı, ya da başka bir şehirde yaşama gündemleriniz, bu yönde almış olduğunuz kararlar olabilir. Gerileyecek Venüs retrosu gizli kalmış bir takım platonik duygularınızı harekete geçirebileceği gibi gizli ilişkilere de çekebilir. Bazı başaklar arkalarından dönen gizli kapaklı yürütülen birtakım konuları öğrenecekleri, ilişkileri, ortaklıkları, evlilikleriyle ilgili beklentilerini karşılamayan hayal kırıklıkları yaşadıkları bir sürece girebilirler. Perşembe Cuma kariyerde bir takım iletişim sorunları, yazışmalarda hatalar kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Bazı evrak işlerinizde kamusal alanlarda engeller, evrak eksiklikleri, yanlışlıkları sebebiyle işlerinizi halletmekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonu sosyalleştiğiniz arkadaşlarınıza daha çok zaman ayırdığınız, grup aktiviteleri organizasyonlara katıldığınız bir süreç olabilir. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden kaygı ve korkularınızı fark ederek buralarda şifalanmalar yaşayabileceğiniz, ruhsal olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bir hafta sonu olabilir. Tansiyon, migren, küçük yanık ve yaralanmalar, göz omurga hassasiyetimizde tetiklenmeler olabilir. Mutlu bir hafta dilerim.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler Ağustos ayını ilk haftası itibariyle eski flörtlerden dönüşler yaşayanlarınız olduğu gibi yeni bir ilişkiye de başlayanlarınız da oldu. Bu dönüşler ve başlangıçlar sonrasında arkalarından dönem bir takım konuların ortaya çıkması sebebiyle problemler yaşamış olabilirsiniz. Haftaya bu konularla başlayabilir ve birtakım tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günü ödemeleriniz vergi borç nafaka ek gelirler eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Kredi talebinize onay anlamayabilirsiniz. Ay ortasına kadar spekülatif yatırımlarınızda sizi zorlayan durumlar olabileceği gibi, çocuklarınız, eğlence, tatil, hobiler sebebiyle harcamalarınız artabilir. Arkadaş ve sosyal çevrenizde arkanızdan konuşulanlar ya da konuştuklarınız ortaya çıkarak problemler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası gündeminiz yurtdışı, eğitim seyahat, hukuksal konular olabilir. Spekülatif yatırımlarınızda maddi konularda ve ilişkilerinizde iniş çıkışlarınızın ve beklenmedik gelişmelerinizin olduğu hafta ortası yeni kararlar alabilir, yeni gelişen fırsatlar doğrultusunda bu yönde hazırlıklara başlayabilirsiniz. Kuzey ay düğümünün Ağustos ikinci haftası itibariyle hayallerinizi ideallerinizi gerçekleştirmek adına topluluk ve gruplara hitap eden yeni başlangıçlar yapabilir, bu çalışmayı ortaklı yürüyebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, projeler içinde yer alabilirsiniz. Hafta sonu kariyeriniz toplum önü statünüz aileniz gündeminiz olabilir. Bazılarınız sosyal çevreleriyle aileleriyle ilişkilerini yoluna koyarken bazıları da ortaklıklarında yaşadıkları problemlerini çözebilirler. Tüm bu alanlarda şifalandığınız bir hafta sonu olabilir. Hafta sonu aile üyelerinizin sağlık problemleriyle ilgilenebilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler haftaya sağlık, çalışma ortamı, iş arkadaşlarınız, günlük rutin ve evcil hayvanlarımızla ilgili gelişmelerle başlayabiliriz. Ağustos ayının ikinci haftası Kariyer bağlantılı konularda otoritelerle çatışma ego kaynaklı problemler,kariyerde bazı kadın figürler ya da otoritelerle beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Yaşanan sorunları abartabilir kariyerinizle ilgili yeni arayışlara girebilirsiniz. Bazılarınız eski iş yerlerinden ya da eski başvurduğu kurumlardan dönüşler alabilirler. 10 Ağustos itibariyle Ağustos sonuna kadar yeni bir işe başlayabilirsiniz. Hafta başı İlişkileriniz flörtlerinizde sorunlar yaşayabilir ilişkiyi ve nereye gittiğini sorgulayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar eski partnerlerden dönüşler olabilir. Ortaklık konuları yeni projelerle ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, geçmiş problemler kaynaklı beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma borçlar, krediler, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında bşr takım bürokratik engellere takılabilir, evrak eksikliği kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Kimi akrepler çocuklarının sorumlulukları, sağlık konuları operasyonel gündemleriyle ilgili birtakım kararlar alabilirler. Hafta sonu eğitim seyahat dış ticaret eşinizin ailesi uzak akrabalarınız konularında gündemleriniz olabilir. Sevdiklerinizi ailenizi ziyaret edebilirsiniz, onlarla bir arada olmak size iyi gelebilir. Mutlu bir hafta dilerim.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve yükselen Yaylar haftaya aşk hayatınız çocuklar hobileriniz spekülatif yatırımlarınız kaynaklı konu ve gündemlerle başlıyorsunuz. Güneşin dokuzuncu evinizdeki hareketi çalışma ve kariyer bağlantılı eğitim seyahat gündemlerinizi arttırabileceği, şehir ülke değişimi verebileceği gibi, sosyal medya e ticaret dış ticaret konularında kaldıramayacağınız yükler alabilir, rutin temponuzu bedensel sağlığınızı zırlayacak şekilde arttırabilirsiniz. Bu yoğun temponuz çalışma arkadaşlarınızı rahatsız etse de otoriteler tarafından takdir görecek terfi alabileceksiniz. Bazılarınız içinde yeni kariyer imkan ve fırsatları cazip gelecektir. Perşembe Cuma ikili ilişkiler, evlilik ortaklıklar anlaşmalar sözleşmeler açık düşmanlarınız gündeminiz olabilir. Kimilerimiz kendi işimizi kurma yolunda bürokratik süreçlerde evrak sorunları sebebiyle engellere takılırken kimileri de yapacağı yeni anlaşma sözleşme konularında otoritelerle anlaşamadığı noktalarda sorunlar yaşayabilirler. Evlilik ve ikili ilişkiler konularında engel ve sorunları aşarak ilerleme kararı alabilirsiniz. Hafta sonu miras nafaka ek gelir eş geliri ameliyat operasyon konularında gündemleriniz olabilir. Bazı borç ve ödemelerinizle ilgili Ailenizden destek alabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili oğlak ve yükselen oğlaklar haftaya ev yuva aile konularında gündem ve konularla başlayabilirsiniz. Ağustos ortası itibariyle maddi geliriniz, varlıklarınız, özdeğeriniz gündemleriniz olabilir. Eski bir borcu yapılandırabilir beklediğiniz miras ya da bir para gelebilir. Nafaka ek gelir eş geliri konularında gecikmeler ve sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi kredi çekmek isteyenleriniz de olacaktır. Bazılarınız için tekrar eden sağlık sorunları ya da estetik kaygıları sebebiyle operasyon ameliyat gündemler olabilir. İkinci haftadan itibaren Eylül’ün ilk haftasına kadar ekstra gelirler alanındaki sorunlarınızı çözmüş olacaksınız. Eş geliri, ortaklı ticari gelirleriyle ilgili artışlar yaşayanlarınız olabilir. Haftanın ilk günleri spekülatif yatırımlarınız çocuklar hobiler aşk flört konularında bir takım sorun ve problemlerle karşılaşanlarınız olabileceği gibi bazılarınız İçin bu alanlarda büyük fırsatlar ve şanslar gelişebilir. Bekar olanlar uzaklardan ya da sosyal medya aracılığıyla yeni bir aşka başlarken bazıları da spekülatif kayıplarını kazanca çevirebilirler. Perşembe Cuma günü günlük rutinleriniz çalışma ortamınız sağlık kontrollerinizle ilgili gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda iletişim yazışma be bürokratik konularda engellere takılma süreçleriniz olabilir. Hafta ortası yurtdışı eğitim seyahat hukuksal konular e ticaret konularında fırsatlarla karşılaşabilir bu yönde bazı kararlar alabilirsiniz. İkinci çocukla ilgili torunlarınızla ilgili olumlu güzel gelişmeleriniz olabilir. Hafta sonu ilişkiler evlilikler ortaklıklar danışmanlıklar gündeminiz. Miras ek gelir eş geliri krediler konularında olumlu gelişmeler yaşayarak maddi olarak rahatlayabilir, bir sağlık sorununuzla ilgili şifalanma yaşayabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Sevgili kova ve yükselen kovalar hafta başı gündemleriniz seyahatler, kardeşleriniz yakın çevreniz eğitimleriniz aracınız olabilir. Bu konularda krizler ve sorunlarla yön değişimleri yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri ev aile yuva konularında fırsatlarla karşılaşabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Hafta ortası aşk çocuk hobiler spekülatif yatırımlarınız konularınız olabilir. Aşk, çocuklar, hobiler konu ve gündemlerde aldığınız kararlarda bazı engellere takılabilir, iletişim sorunu ve blokajlar yaşayabilirsiniz. Bazıları çocuklarıyla ilgili sağlık problemleri ve onlarla ilgili sorunlar yaşarken bazıları da spekülatif yatırımlarında problemler yaşayabilirler. Hafta sonu çalışabilir hastane rutin kontrol gündemleriniz olabilir. Bazılarınız evcil dostlarının kontrolleri ve bakımlarıyla ilgilenebilirler. Ağustos ortası itibariyle ilişkiler ortaklıklar evlilikler konularında gündemleriniz olabilir. Özgür olmak ve hayatınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Venüs 7. Evinizde retro hareketiyle evlilik ortaklık ve ilişki alanında bir süre sizi ne istediğiniz ne istemediğiniz konularında sınayacak. Bazılarınız bu süreçte bu konularla ilgili ani beklenmedik gündemler yaşayabilirler evliliklerinde sonlanma kararı alırken bazıları da ortaklık evlilik yapma kararı alabilirler. Bazı kovalar tutku dolu yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Sevgili Balık ve yükselen Balıklar haftaya maddi konular varlıklarınızla ilgili gündemlerle başlayabilir, bu alanlarda alım satım yapabilir, harcamalar yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri eğitim seyahat ticaret konularında beklenmedik gündemleriniz olabilir. Beklenmedik bir seyahat, ya da yakın çevre kardeşlerinizle iletişim sorunları, aracınızla ilgili gündemler yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ego ve abartılı tutumlarınız sebebiyle problemler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız İçin haftanın ilk üç dört günü çok yoğun bir temposu olabilir. Ağustos ilk haftası ve sonu itibariyle yeni bir iş yeni bir birim yeni bir çalışma ortamı söz konusu olabilir. Bazı balıklar eski bir rahatsızlıklarının tetiklenmesi sebebiyle tekrar tedaviye başlayabilirler. Perşembe Cuma ev aile yuva konularınız ön planda İlişkileriniz evlilikler ortaklıklar konularında problem yaşayanların sorunlarını çözebileceği, güzel gelişmelerin olabileceği bu alanlarda yeni kararların alınabileceği bir süreç. Hafta sonu Bazıları İçin çocuk sahibi olma konusu, çocuklarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ağustos ayının ikinci ve üçüncü haftası Evcil hayvan sahiplenenler olabileceği gibi evcil dostlarının rutin bakım ve tedavilerini yaptıranlarda olacaktır. Mutlu bir hafta dilerim.

07 Ağustos 2023

Sıkıntı yaşadığın konuyla ilgili geçmiş deneyimlerin işe yaramayabilir. Yeni yollar bulman için kadın figürlerden destek alabilirsin. Kendini bunalmış hissedebilirsin. Duygusal açıdan gerginleşeceğiniz, büyüklerinizle çatışmaya yaşamamaya özen gösterin. Duygusal öfke patlamalarına dikkat bu durumu spor yaparak atlatabilirsin. Ayrıca yazılı ve görsel basın , trafik , araç alım satımı ilgili yeni düzenlemeler olabilir. Yer altı kaynakları, gizli konular ,sanatçılar ve gizli kuruluşlarla ilgili haberler duyabiliriz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

08 Ağustos 2023

Duyguların ve düşüncelerinin uyumlu olduğuna bir güne merhaba… İşinde dikkat gerektiren konu varsa şans senden yana olabilir. Kendi enerjini üretken olmaya yönlendirmelisin. Abartmamaya dikkat… İkili ilişkilerde fikir ayrılıkları olabilir. Buna bağlı olarak gerginlik ve tartışma yaşanabilir. Ayrıca din kurumları ve görevlileri , yargıçlar ,rektör ,akademisyenler ve üniversitelerle ilgili haberler duyabiliriz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

09 Ağustos 2023

Bugün olayları değerlendirirken yanılabiliriz. Hayaller ve gerçekleri karıştırabiliriz. Dalgınlık yaşanabilir. Fanatik ya da saplantılı düşüncelere bağlı sıkıntılı durumlar olabilir. Ticaretle uğraşanlar veya anlaşma imzalayacaklar dikkatli okuyun… Maddi kaynaklarınızı yeniden yapılandırmak ya da ek gelir arayışında olabilirsiniz. Ayrıca sanatçıların pot kırdıklarını duyabiliriz. Suyla ilgili gündem olabilir. ( Barajlar göletler vb)

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

10 Ağustos 2023

Düşünceler mi yorgun yoksa duyguların mı?? Herşeyi kontrol etme isteğin olabilir. Hissizleşiyorum diyebilirsiniz. Sinirler gergin olabilir. Gün içinde sakin kalabileceğiniz vakit ayırın. Yaşanılan süreç geçici ha gayret dayanıklılık testi… Ayrıca kiracılar, memurlar, işçiler, silahlı kuvvetler ,sağlık çalışanları ilgili gündemler olabilir. Basın , yayın ve iletişim araçları ile ilgili de düzenlemeler olabilir. Bakalım eğlence yerleri ile ilgili durumlar sanat camiasına nasıl yansıyabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

11 Ağustos 2023

Çevrendekilere karşı sevgi ve beslenme duygusu artmış olabilir. Bunu yanı sıra kendini yenilemek isteyebilirsiniz. Görünüşle ilgili değişiklik yapmak isteyebileceğin bu konuyla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Estetik için biraz daha beklemekte fayda var. Maddi beklentisi olanlar bu konuyla ilgili gelişmeler yaşayabilir. (nafaka, miras, prim vb) Duygusal düşüncelerden dolayı yanlış anlamaya ve anlaşılmaya sebep olabilir. Hayal kırıklığı yaşanabilir. Ayrıca kadın cinayetleri , bankalar ,krediler ,konutlar ,vergilerle ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

12 Ağustos 2023

Bugün kontrolcü olabilirsiniz. Hedeflerinizi ve sorumluluklarınızı gözden geçirebilir. Yakın çevrene karşı şüpheci olabilirsiniz. Kısa seyahat planlarında aksaklık yada erteleme yaşanabilir. Olumsuz düşünceden uzaklaşmalısınız. Planlama ve organize yapmayı kendinizi motive etmeyi unutmayın. Yaşanılan aksaklıkları tespit edip düzenleme yapmak sizin elinizde… Ayrıca üst düzey yöneticilerin sağlığı ile ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

13 Ağustos 2023

İyimser olduğunuz güne merhaba… Bugün kendinizi rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. Keyif aldığınız ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni kişilerle tanışabilir. Kendinizi yaratıcı fikirlerinizle öne çıkarabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir, cesur ve kararlı hissetmenizi, planlarınız ve girişimleriniz için destek bulabilirsiniz. Beklemediğiniz ani süprizler yaşayabilirsiniz. Ayrıca yangın haberleri , patlamalarla ilgili gündemler olabilir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

07 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Yeşil canlanmayı, yenilenmeyi ve umudu da temsil ediyor. Fiziksel olarak güç verir. Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Koşulsuz sevgiyi yaşamınız sizin elinizde…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

08 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

09 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi (lacivert)

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

10 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 7

Günün rengi ; menekşe moru

Baş ağrısı, zihinde doluluk hissi, stres içinde olduğunuzu hissediyorsanız , menekşe moru, duyguları manevi olarak sakinleştirirken, geleceği, hayal gücünü ve rüyalarımızı temsil eder. Meditasyonlarınızda ya da inancınıza göre dua ederken zihni sakinleştirmek için kullanabilirsiniz. Endişe ve kaygılardan arınmak için rahatlatıcı etkisi vardır.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

11 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 8 bereket günü

Günün rengi ; pembe ve gold

Verimlilik, başarı ve genişleme günüdür. Finansal konularla ilgilenmek ve hayır işleri yapmak için ideal birgün. Başarıyı , şükürle dengele daha fazla başarı hayatının her alanına gelir. Bolluk ve refah etkileri ile frekansını artır. Bugün bereketinizi çoğaltma etkisinden yararlanın, güzel niyetlerle kumbaranıza bir miktar para biriktirebilirsiniz. Bütçenize uygun miktarda para burada bir sembol, Cüzdanınıza veya kumbaranıza pirit veya sitrin taşı da koyabilirsiniz.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

12 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, gümüş veya platin

Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Yapmaya tereddüt ettiğiniz cömertlikleri yapın. Uzun süredir askıda olan işlerinizi bitirin. Planlama ve düşünce gücünü arttırır. İstikrarı ve devamlılığı temsil eder. Huzur ve güven verir.

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

13 Ağustos 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Duygularımızı heyecanlandırır ve eyleme geçmek için ilham verir. Fiziksel yaşam gücünüzü uyandırır. Hep ertelediğiniz yada cesaret edemediğiniz konuyla ilgili harekete geçirmek için cesaret verir. Yeni başlangıçlara…

Gününüz güzel geçsin

Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

GÜNLÜK YORUMLAR SON 3 GÜN

11.8.2023

Eril otorite kişilerle sorun yaşayanlar bugün düzeltme şansınız var. Sevgi, ilgi konuların da istediğinizi alabilirsiniz. Ayrıca kadın figürlerden destek, yardım alabileceğiniz birgün. Akşamüzeri biraz dalgın, yorgun ve belirsiz sonuçlanmayan işleriniz olabilir. Duygusal bir bunalım hali fakat bunun neden olduğunu bilememek ? Takılmayın etkiler geçici.

12.8.2023

Gün geneli ve önümüzdeki iki gün ev, aile konuları önemli olacak. Sağlıkta aşırı duygusal, geçmişe takıntılı göğüs mide meme, gözlerde hassasiyet, ödem problemleri yaşanabilir. Eril otorite kişilerden yana kırgınlık küslük yaşadığınız kişiler var ise toparlayabileceğiniz birgün. Ritüel, meditasyon, dua sadaka için uygun bir gün. Aile büyükleri ile ilgili sağlık sorunu yaşayanlar ufakta olsa iyi haberleri gelebilir.

13.8.2023

Bugün özellikle seyahat ve kardeşlerle ilgili güzel gündemler yaşayabiliriz. Güzel ani sürpriz haberler alabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz de ufak patavatsızlıklar tartışmalara neden olabilir ama kısa bir süre içerisin de toparlayabilirsiniz. Taşınma gündemi, yeni eşya almak, ortamınızı değiştirmek bugün bu gibi işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız spor a başlama kararı alabilir. İyi pazarlar diliyorum.

@ASTROLOGYDUYGU

DUYGU GÜNEYSU

ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, İKİZLER, BAŞAK, YAY

PARA

YENGEÇ, TERAZİ, OĞLAK, KOVA

AŞK

KOÇ, ASLAN, AKREP, BALIK

BURÇLAR NE DİYOR

KOÇ BU HAFTA BU ARALAR İŞ ALANIMDAN PEK KEYİF ALAMIYORUM .

BOĞA BU HAFTA İKİ UCU … MİSALİ KARARSIZLIĞI İLE BOĞUŞUYOR.

İKİZLER BU HAFTA AİLE EV KONULARIN DA FAZLA KURUNTULU VE DÜŞÜNCELİ .

YENGEÇ BU HAFTA NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAYAMAYACAK KADAR ÇOK DALGIN VE KARARSIZ.

ASLAN BU HAFTA MADDİ KONUDA FAZLA EVHAMLI

BAŞAK BU HAFTA GİZLİ DÜŞMANLARINI FARKEDİYOR.

TERAZİ BU HAFTA BİRAZ ÜŞENGEÇ İÇİNDEN BİRŞEY YAPMAK GELMİYOR.

AKREP BU HAFTA FAZLA SABIRSIZ VE BEKLENTİLERİ YÜKSEK

YAY BU HAFTA KARİYER VE ÇALIŞMA ORTAMI İLE İLGİLİ FAZLA DÜŞÜNCELİ VE YOĞUN

OĞLAK BU HAFTA İNANDIĞI ŞEYLERİ FAZLA SORGULUYOR

KOVA BU HAFTA MADDİ Mİ MANEVİ BEKLENTİLER Mİ KARARSIZ SORGULUYOR.

BALIK BU HAFTA İLİŞKİLERİNİ SORGULUYOR VE BOL BOL DEDİKODU DUYABİLİR.