7 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ NETLEŞTİ: 7 Haziran Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Aldı Çeyrek Altını?

Kanal D efsanesi Gelinim Mutfakta hafta finali yayını ekrana geldi. 7 Haziran Cuma günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta 1404. bölüm elenen isim merak edildi. 6. sezon final serisinde şampiyon olan gelin 50 altın bileziğin sahibi olacak. Peki, 7 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 7 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu..

7 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ NETLEŞTİ: 7 Haziran Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Aldı Çeyrek Altını?

7 Haziran Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Her gün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programında hafta finali ekrana geldi. 7 Haziran Cuma günü ekran karşısına geçen izleyiciler bilezik ve çeyrek altın için yarıştı. 6. sezon şampiyonunun açığa çıkmasına sayılı gün kala 7 Haziran Gelinim Mutfakta kazananı belli oldu. Peki, 7 Haziran Gelinim Mutfakta kim elendi? 7 Haziran Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? İşte yanıtı..

7 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

7 Haziran Cuma Gelinim Mutfakta hafta finali bölümünde günün en güzel Sosyete Pastası yapan gelini BAŞAK oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. 7 Haziran Cuma günü hem kayınvalideler hem de Nursel Ergin'den en yüksek puanları toplayan gelin altın bilezikleri kollarına geçirdi.

7 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

20 bölümden oluşacak Gelinim Mutfakta 6. sezon final serisinde eleme yapılmayacak. 80 altın bilezik ile 20 çeyrek altın için yarışan Gelinim Mutfakta Damla, Başak, Zeynep ve Kıymet elenmeden finale kadar gidecek.

7 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA - 5

GELİNİM MUTFAKTA BAŞAK - 19

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP - 18

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET - 11

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM ÇEYREK SAYISI

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA - 0

GELİNİM MUTFAKTA BAŞAK - 2

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP - 2

GELİNİM MUTFAKTA KIYMET - 1

Kaynak: Şermin Temur