Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7 Nisan Kirli Sepeti Var Mı? Now TV Kirli Sepeti Bu Hafta Var Mı? Kirli Sepeti Yeni Bölüm Ne Zaman?

Pazar akşamları ekrana gelen Kirli Sepeti yeni bölüm beklenmeye başladı. 7 Nisan Pazar akşamı ekrana gelmesi beklenen Kirli Sepeti 26. bölüm yayın tarihi merak edildi. 7 Nisan Now TV yayın akışı belli oldu. Peki, Kirli Sepeti 26. bölüm ne zaman? 7 Nisan Kirli Sepeti var mı? İşte yanıtı..

Pazar akşamları ekrana gelen

Now TV pazar dizileri arasında yer alan Kirli Sepeti son bölüm ardından yeni bölüm beklenmeye başladı. Pazar akşamlarının sevilen yapımı Kirli Sepeti bu hafta var mı merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Kadrosunda Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti 26. bölüm ne zaman merak edildi. Peki, Kirli Sepeti yeni bölüm ne zaman? 7 Nisan Kirli Sepeti var mı? İşte merak edilenler..

7 NİSAN KİRLİ SEPETİ BU HAFTA YOK MU?

7 Nisan Kirli Sepeti bu hafta yok mu merak eden izleyiciler için hemen söyleyelim ki yeni bölüm bu hafta yok. Now TV sevilen dizi Kirli Sepeti bu hafta ekrana gelmeyecek. Bayram tatiline erken giren Kirli Sepeti dizisi Ramazan Bayramı sonrası ekrana gelecek. İzleyicilerin büyük merakla beklediği Kirli Sepeti 26. bölüm 14 Nisan Pazar akşamı yayına girecek.

KİRLİ SEPETİ 25 BÖLÜM FULL İZLE

Kirli Sepeti 25 bölüm full izle Medine hayallerine açılan kapıyı kendi elleriyle kapattı. Böyle olunca işi halletmek yine Songül’e düştü. Songül, Medine’nin arkasını toplarken hayatında ilk defa başka bir kadına tercih edilmenin verdiği acı şoku yaşamaya başladı. Hem de tek oğlu İlkkan tarafından oldu. Kendi duygularını bir yana bırakıp başkasına yardım peşinde koşan diğer isim Hayriye oldu. Hayriye bir başkasının hayatını kurtarma pahasına hem tutunduğu tek dal olan işinden hem de aşkından oldu. Şans bir kere daha Songül, Hayriye ve Medine’nin kapısını çaldı. Kirli Sepeti 26. bölüm 14 Nisan Pazar akşamı Now TV’de..