Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

7 Ocak haftası burç yorumları

11 Ocak oğlak burcunun 20 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeni aylar yeni başlangıç ve oluşumları temsil ederler. Oğlak burcu öncü bir burç olduğu İçin Koç, Terazi, Yengeç, Oğlak burçları ve bu burçların 15-25 derece arasında gezegenleri olanları daha çok etkileyecektir. Etkilerini 6-7 Ocak itibariyle almaya başlayıp, Ocak sonuna kadar gündemlerimiz devam edecektir. Bu Yeniay Oğlak burcunda gerçekleşecek Oğlak burcu sorumluluklarımız, planlarımız, İş dünyası, kariyer, eski yapılar ticari yapılar, kamu kurum ve kuruluşları, ekonomi, büyük şirketler, sistem kurmakla alakalıdır. Yeni ay 8. Ev de gerçekleşecek dolayısıyla o evin temsil ettiği miras, nafaka, tazminat, ekstra gelirler, ortaklı ticaret, eş geliri, krediler, borçlar, vergiler, ameliyat ve operasyonlar gibi konuları da karşımıza çıkaracaktır. 8. Evde Oğlak burcunda ve ay düğümleriyle t kare dediğimiz zorlu bir etkileşimde olacak yeni ay haritasında yükselende ikizler burcu ve şans noktası var. Yükselen ve şans noktasında Aldebaran dediğimiz özel bir sabit yıldız var. Aldebaran sabit yıldızı ticaret, iletişim, medya, radyo, televizyon, şan, şöhretle alakalı bir yıldız. Aldebaran sabit yıldızı ayrıca dürüstlüğün sınanmasıyla da ilgilidir. Dolayısıyla bu Yeniay bazılarına ticaret, eğitim, şan, şöhret konusunda fırsatlar ve başlangıçlar getirirken, bazıları içinde ticaret, şan, şöhret konularında büyük sınavlar verdirecek, dürüst olanların ödüllerini aldığı, dürüst olmayanların rezaletlerini izlediğimiz bir süreç olacaktır.
Dünya genelinde ve bireyselde ticari ortaklıklar, ticaret, iletişim, medya, sosyal mecralar, bu konularda yenilikler, düzenlemeler, yeni oluşumlar, borsa ekonomi bankalar, kamu kurum kuruluşları ilgili düzenlemeler söz konusu olabilir. Yönetimler, hükümetler, yöneticiler katı, sıkı, sert kurallar koyabilir. Yeni ekonomik açılımlar, paketler söz konusu olabilir.
Her birimiz sorumluluklarımızın bilincinde, kariyer odaklı kararlar aldığımız, alacak verecek hesaplarını ve gelecek planlamaları yaptığımız bir süreçte olabiliriz. Bazıları ilişkilerinde ileriye dönük kararlar alırken bazıları da iyi gitmeyen evlilikler ve ortaklıklar sonlandırabilir.
Türkiye ve Dünya genelinde yer hareketleri, toprak olayları olabilir.
Medikal olarak, diz, diş, cilt, kemik, diz kapağı hassasiyeti artabilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

6-7 Ocak itibariyle Ocak sonuna kadar etkilerini alacağımız yeni ay kariyer alanında yenilikler, terfi buna bağlı maddi yükseliş ve artışlar getirebilir. İş değiştirebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz. Göreviniz değişebilir , iş arayanlar işe girebilir. Kariyerde yöneticilerde ya da işin işleyişiyle ilgili sistemsel değişimler olabilir. Kendi girişiminizi yapmak İçin fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik0 boşanma toplum önü statünüzle ilgili gündemler kararlar olabilir. Bazıları ebeveyn olma kararı alabilirler. Aile üyelerinizin sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

7 Ocak itibariyle ay sonuna kadar etkilerini almaya başlayacağımız yeni ay yurtdışı, eğitimler, hukuksal konular, sosyal medya, yayıncılık konularında yeni başlangıçlar getirebilir. Kariyerinizle bağlantılı şehir ülke değişimleri, seyahatler ve yemi eğitimlere katılabilirsiniz. Dışticaret, turizm, eğitim , sosyal medya konularında kariyer, girişim yapabilir, hukuksal gündemleriniz olabilir. Kredi çekme, kredi kapatma tekrar yapılandırma, bir tedavinizin sonlanması şifalanmanız, ortaklı ticari İkizlegirişimler söz konusu olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Ocağın yedisi itibariyle, Ocak sonuna kadar etkili olacak yeni ayla birlikte, miras, tazminat, nafaka konularında gündemleriniz olabilir. Kredi çekebilir, kredinizi yapılandırabilirsiniz. Diz, diş, kemik, hassasiyetiniz tetiklenebilir, kaygı korku, depresyon konularında tedaviye başlayabilirsiniz. Sağlık güzellik kaynaklı ameliyat, operasyon gündemleriniz olabilir. Ortaklı ticari girişim yapmak isteyebilirsiniz. Eş geliri, prim, ekstra gelirler konularında yenilikler olabilir. Eş, ilişkiler, ortaklıklarda problemler yaşanabilir bazıları ilişkilerini ciddiyete taşıyabilirler.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili yengeç burçları yedi Ocak itibariyle etkilerini hissedeceğimiz ve ay sonuna kadar sürecek yeni ay ilişkiler, ortaklıklar alanında sizlere yeni başlangıçlar getirecektir. İlişkinizi ciddiyete taşıyabilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayanlar olabilir. Ortaklı girişim fırsatlarıyla karşılaşabilir, planlamalar ve hazırlık sürecine girebilirsiniz. Kariyerde yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni başlangıçlar yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili aslanlar ocağın yedisi itibariyle Ocak sonuna kadar çalışmıyorsanız yeni bir işe başlayabilir, iş ortamınız yada işleyişle ilgili sistemsel değişimleriniz olabilir. Biriminiz, göreviniz değişebilir. Diz, diş, kemik, cilt konularıyla ilgili yeni bir tedaviye başlayabilir, ameliyat operasyon olabilirsiniz. Bazıları beslenme alışkanlıklarını değiştirebilir, diyete başlayabilirler. Evcil bir dost edinebilir, onların sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Eski flörtlerden dönüşler olabilir. Bir hobiniz kaynaklı yarım bıraktığınız bir eğitime tekrar başlayabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir, hukuksal bir süreciniz olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili başaklar yedi Ocak itibariyle ay donuna kadar etkilerini alacağımız yeniayla birlikte yeni bir ilişkiye başlayabilir, flörtünüzü bir ileri seviyeye ciddiyete taşıyabilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler bu anlamda planlamalar yapabilirler. Çocukları olanlar onların hayatlarıyla ilgili yeni planlama ve düzenlemeler yapabilir. Bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilir, bir hobiniz veya yeteneğinizi kariyere çevirebilirsiniz. Spora, başladığınız bir süreç olabilir

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Sevgili Teraziler yedi Ocak itibariyle ay donuna kadar etkilerini alacağımız Yeniayla birlikte yeni bir ev alabilir, taşınabilir, evinizle ilgili yenilikler söz konusu olabilir. Bazılarınız bu süreçte evden çalışabilirler. Emlak gayrimenkul konularında kariyer yapabilirsiniz. Ailenizden destek gördüğünüz, aile içinde yeniliklerin olduğu, yeni kararların alındığı bir süreç olabilir, bekar olanlar aile olma kararı alabilir. Aile üyelerinizin sağlık konularıyla ilgili gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Miras, ek gelir eş geliri konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Taşınma, şehir değişimi gündemleriniz, seyahat planlarınız olabilir. Araç alım satımı yapabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili akrepler yedi Ocak itibariyle ay donuna kadar etkilerini alacağımız yeni ayla birlikte yaşam alanınız konusunda yenilikler yapabilir, taşınmak isteyebilirsiniz. Yeni ticari girişim fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Araç alabilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, kardeşlerinizin yeni gündemleri ve başlangıçlarıyla onların yeni sorumluluklar almasına tanık olabilirsiniz. Kısa seyahatlerinizin olduğu bir süreç olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili yaylar yedi Ocak itibariyle ay donuna kadar etkilerini alacağımız yeni ayla birlikte kariyerinizle bağlantılı gelir artışı, zam, terfi gündemleri olabilir. Yeni bir işe başlayabilir, yeni parasal kaynaklar oluşturabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili artışlar söz konusu. Geçmişten biriyle ya da eski sevgilinizle tekrar gündemleriniz olabilir. bazıları ilişkilerinde yolları ayırabilirler.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

7 Ocak itibariyle ay sonuna kadar etkilerini almaya başlayacağımız yeni ayla birlikte imajınızı, dış görünüşünüzü yenilemek isteyebilirsiniz. Spora, diyete başlayabilir, operasyonel estetik dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Diz, diş, kemik, cilt hassasiyetiniz artabilir, tedaviye başlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kariyere çevirmek için eğitimler alabilir planlar yapabilirsiniz ilişkisi olmayanlar yeni ilişkiler başlayabilirler, ilişkinizi çok göz önünde yaşamak istemeyebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde gizli ilişkilere çelişebilirsiniz

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

7 Ocak itibariyle ay sonuna kadar etkilerini almaya başlayacağımız yeni ayla birikte içe döndüğünüz, inzivaya çekilmek istediğiniz bir süreç olabilir. Bazı istekleriniz ya da kariyer konularınız, projelerinizle ilgili hazırlık sürecine girebilirsiniz. Yurtdışı seyahati planlarınız olabilir. Yatarak tedavi hastane, ameliyat0 operasyon gündemleriniz olabilir. Gizli düşmanlarınızın, bazı sırların ortaya çıktığı bu süreçte ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissettiğimiz konularla ilgili tedavi ve terapilerden fayda görebilirsiniz. Sosyal çevrenizde değişimler, arkadaşlıklarınızda yollarınızı ayırdığınız kişiler olabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

7 Ocak itibariyle ay sonuna kadar etkilerini almaya başlayacağımız yeni ayla birlikte sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan destek aldığınız bir süreç olabilir. Daha büyük kitlelere hitap eden yeni iş ve başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir hayaliniz, idealiniz doğrultusunda harekete geçebilir, kariyer planlarınızı bu doğrultuda düzenleyebilirsiniz. Dernek. Vakıf, kulüp, sivil toplum gibi ortak amaçlar uğruna hareket eden alanlarda hizmet verebilir, üye olabilirsiniz. Sosyal medya, ticaret, eğitim konularında fırsatlarla karşılaştığınız bir süreç olabilir

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER