Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7 Ocak Yargı Var Mı? Kanal D Yargı Bu Hafta Var Mı? Yargı Yeni Bölüm Ne Zaman? Yargı Neden Yok?

7 Ocak Yargı var mı araştırması yapan izleyiciye son dakika açıklaması geldi. Her hafta pazar günleri Kanal D ekranındaki yerini alan Yargı dizisinin akıbeti belli oldu. Cellat Kadir’in kirli işleri için Ilgaz’a ifade veren Osman ve Çınar’a yeni bölümde neler olacak merak edildi. Peki, Yargı bu hafta var mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte yanıtı..

7 Ocak Yargı var

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Arslan, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi akıbeti merak konusu oldu. 3. sezonuyla yola devam eden Yargı dizisinde yaşananlar ekran başındaki izleyiciyi hop oturup hop kaldırdı. Her hafta pazar akşamı yeni bölümüyle sevenlerinin karşısında çıkan Yargı dizisinde Cellat Kadir’in sonu geldi. Öğrendikleri karşısında şoke olan Ceylin soluğu Ilgaz’ın karşısında kaldı. Yıllar sonra kavuştuğu kızı Mercan’ı kaybetmemek için her şeyi yapan Ceylin bu sefer iş çevirmedi. Tüm bunların yaşandığı Yargı dizisinde gözler yeni bölüme çevrildi. Peki, 7 Ocak Yargı var mı? Yargı bu hafta var mı? Yargı neden yok? İşte merak edilen soruların yanıtları..

7 OCAK YARGI VAR MI? NEDEN YOK?

7 Ocak Pazar gününün gelişiyle dizi severler araştırmaya başladı. Pazar günleri ekrana gelen Yargı dizisi yayınlanacak mı merak edildi. Hemen belirtelim ki Yargı dizisi 7 Ocak Pazar akşamı ekrana gelmeyecek. 31 Aralık Pazar akşamı 2024 yılbaşı gecesi olduğu için Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanmadı. Yılbaşı tatiline çıkan diziler bir bir yeni bölümlerini yayınlamaya başladı ancak Yargı dizisinden haber gelmedi. Yargı dizisi yeni yılın ilk haftası olduğu için 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanmayacak. Yargı yeni bölüm 14 Ocak Pazar günü ekranda olacak.

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Yargı son bölümde Osman ve Çınar daha fazla kaçamadı. Cellat Kadir’in kirli paralarını aklayan Osman ve Çınar her şeyi itiraf etmeye karar verdi. Seçil olayının patlak vermesiyle iyice sinirlenen Cellat Kadir rotayı Ceylin’e çevirdi. Gazeteciyi öldüren Cellat Kadir’den Ceylin’e “Sıra sende” uyarısı geldi. Kızına yeni kavuşmuşken bir kez daha kaybetmek istemeyen Ceylin bu kez kaçmak yerine Ilgaz’ın karşısına çıktı. Yekta ile birlikte Osman ve Çınar ifade verdi. Her şeyini yine kaybeden Osman bavulunu alıp gitti. Aylin her şeyini kaybettiğini öğrenince eski günlere geri döndü. Tüm bunların yaşandığı Yargı dizisinin yeni bölümü 14 Ocak Pazar günü yayınlanacak.