Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

7’den 70’e atletizm pistinde yarıştılar

Kocaeli’de kuşaklar arası bağları güçlendirmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar aileleri ile birlikte atletizm pistinde yarıştı.

Kocaeli'de kuşaklar arası bağları

Kocaeli, kuşaklar arası bağları güçlendirmek amacıyla düzenlenen eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Çocuklar ve aileleri, atletizm pistinde kıyasıya bir yarışa katıldı ve etkinlik renkli anlara sahne oldu.

“ELDEN ELE, NESİLDEN NESİLE” TEMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Elden Ele, Nesilden Nesile” temalı koşu yarışı, kitap sevgisini kuşaklar arasında aktarmayı amaçlıyor. Etkinlik, Kocaeli Atletizm Sahası’nda gerçekleştirildi ve 4×100 metre bayrak yarışı formatında düzenlendi.

AİLELER YARIŞTI

Her aileden dört kişi (büyükanne, büyükbaba, anne veya baba, çocuk) yarışta yer aldı. Yarış sırasında bayrak değişim noktalarında heyecan dolu anlar yaşandı. Katılımcı aileler, birinci olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN ÖDÜLLER

Yarışmanın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, dereceye giren ailelere ödüllerini takdim etti. Birinci Tırpan ailesi, ikinci Ayıkol ailesi ve üçüncü Tavlaf ailesi oldu.

“KÜLTÜR VE SPORU BİR ARADA YAŞAYAN NESİLLER”

Ödül töreninde konuşan Başkan Büyükakın, etkinliğin kültür ve sporun birleştiği bir platform olduğunu vurgulayarak, “Kuşakları bir araya getiren bu tür etkinliklerin önemi büyük. Spor ve kültürün birlikte yaşatılması gereken nesiller yetiştirmeliyiz,” dedi.

FARKINDALIK YARATMAK

Başkan Büyükakın, etkinliğin bir farkındalık yaratma ve kuşakları kavuşturma amacı taşıdığını belirtti. Ayrıca, katılımcıların kitap fuarına geçeceğini, bu şekilde nesillerin birlikte çeşitli etkinlikler yapacaklarını ifade etti.