8-9 HAZİRAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: YKS Nüfus Müdürlüğü Cumartesi Açık Mı? Hafta Sonu Nüfus Müdürlükleri Kaça Kadar Açık?

8-9 Haziran 2024 günleri gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için nüfus müdürlüklerine gidecek olan öğrenci ve veliler kurumların çalışma saatlerine odaklandı. YKS TYT-AYT ve YDT oturumlarına girecek olan öğrenciler için nüfus müdürlükleri kararı verildi. Peki, hafta sonu nüfus müdürlükleri kaça kadar açık? İşte yanıtı..

8-9 HAZİRAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2024: YKS Nüfus Müdürlüğü Cumartesi Açık Mı? Hafta Sonu Nüfus Müdürlükleri Kaça Kadar Açık?

Milyonlarca öğrencinin gündeminde ilk sırada yer alan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. 2024 yılında 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü tamamlanacak olan YKS sınavı için son dakika açıklaması geldi. Hafta sonu herhangi bir durumda nüfus müdürlüklerine gidecek olan öğrenci ve veliler için nüfus müdürlüklerinin çalışma saatleri araştırıldı. YKS TYT-AYT ve YDT oturumlarına girecek olan öğrenciler için nüfus müdürlükleri kararı verildi. Peki, nüfus müdürlüğü cumartesi açık mı? Hafta sonu nüfus müdürlükleri kaça kadar açık? İşte nüfus müdürlüğü açılış saati..

HAFTA SONU NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ KAÇA KADAR AÇIK?

YKS sınavına girecek olan öğrenciler için tüm illerdeki nüfus müdürlükleri hafta sonu açık olacak. 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günleri nüfus müdürlükleri hizmet verecek. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açıklamasında, "Sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 8 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00, 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır" denildi.

8-9 HAZİRAN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

8-9 Haziran nüfus müdürlüğü çalışma saatleri 2024 YKS için açık olacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü açıklamasında, "8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adayların ihtiyaç duyacakları belgeleri karşılamak amacıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerimiz 8 Haziran Cumartesi günü 07.00-17.00, 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatleri arasında açık bulundurulacaktır. Sınava girecek adayların vakit kaybı yaşamamaları için başvurudan önce sınava giriş belgesini ibraz ederek müracaat etmesi gerekmektedir” denildi.

Kaynak: TRT Haber