Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 AĞUSTOS MASTERCHEF 5. VE 6. ELEME ADAYLARI: Masterchef Eleme Potasına Kim Gitti? Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Masterchef eleme potasına kim gitti belli oldu. Dünyaca ünlü Somer, Danilo ve Mehmet şeflerin sunumuyla ekrana gelen MasterChef 5. ve 6. eleme adayları açıklandı. 8 Ağustos Perşembe günü ekrana gelen Masterchef son bölüm dokunulmazlığı alan yarışmacı açıklandı. Peki, Masterchef kim potada? İşte 8 Ağustos Masterchef eleme adayları..

Masterchef eleme potasına kim

8 Ağustos Masterchef eleme adayları araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. TV8 ekranında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında 5. ve 6. eleme adayları netleşti. Kıran kırana geçen mücadelede kan, ter ve gözyaşı yaşandı. MasterChef Türkiye 8 Ağustos Perşembe bölümünde kırmızı ve mavi takım haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu oynadı. Yarışmacıların ödevi İspanya mutfağı oldu. Peki, Masterchef eleme potasına kim gitti? Masterchef dokunulmazlığı kim aldı? İşte 8 Ağustos Masterchef eleme adayları..

8 AĞUSTOS MASTERCHEF ELEME POTASINA KİM GİTTİ?

Arama motorlarında Masterchef kim potada sorusuna yanıt arandı. 8 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm olaylı gecede bireysel dokunulmazlığı kazanan EDA oldu. Eleme potasına giden yarışmacı ise ÇAĞLAR oldu. İspanya mutfağı menüsü için tezgah başına geçen yarışmacılar heyecan dolu gecenin sonunda eleme oylamasına katıldı. Oylamada ismi en çok çıkan yarışmacı kaptan Ayşe oldu. Böylece bu hafta MasterChef eleme adayları Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar ve Ayşe olarak belirlendi.