8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri: Sevdiklerinize Özel En Anlamlı En Özel 10 Hediye Fikri 8 Mart! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne sayılı gün kala bu anlamlı günde alınabilecek hediyeler araştırılmaya başladı. Çok sayıda markada 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri başladı. Anneye, ablaya, sevgiliye, kayınvalideye, teyzeye kadınlar günü hediyesi ne alınır sizler için araştırdık. İşte birbirinden özel ve anlamlı 8 Mart kadınlar günü hediyesi..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri: Sevdiklerinize Özel En Anlamlı En Özel 10 Hediye Fikri 8 Mart! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeler araştırması yapan milyonlarca vatandaş en anlamlı ve an özel seçenekleri incelemeye koyuldu. Dünya çapında oldukça önemli bir gün olan 8 Mart Kadınlar Günü için çeşitli organizasyonlar hazırlanmaya başladı. Kadın hakları ve eşitliğe vurgu yapılan 8 Mart kadınlar günü hediyesi ne alınır araştırıldı. Birçok marka 8 Mart Dünya Kadınlar Günü indirimleri startını verdi. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tarihçesi kısaca ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye örnekleri..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri: Sevdiklerinize Özel En Anlamlı En Özel 10 Hediye Fikri 8 Mart! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.. - Resim : 1

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ TARİHÇESİ KISACA

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde kadınların ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarını ve hakları kutlanır. Dünya çapında önemli bir gün olan 8 Mart Kadınlar Günü hikayesi şöyle; 19. yüzyılda ABD'nin New York şehrinde 8 Mart 1857 tarihinde bir tekstil fabrikasında çalışan kadın işçiler, insanlık dışı çalışma koşullarına, düşük ücretlere ve uzun iş saatlerine karşı isyana geçti. Daha iyi çalışma koşulları, daha iyi ücretler ve insanca muamele talep eden bu kadınlar polis müdahalesiyle kapana kısıldı ve yangın çıktı. Söz konusu yangında birçok kişi hayatını kaybetti. 8 Mart 1908'de New York'ta tekstil fabrikası işçisi kadınlar bu kez grev yaparak daha iyi çalışma koşulları talep etti. Yine polis müdahale etti ve bu grevde birçok kadın yaralandı ya da öldü. 1910 yılında Almanya'nın Köln şehrinde yapılan uluslararası sosyalist kadınlar konferansında, 8 Mart'ın Kadınların Uluslararası Günü olarak anılması önerildi. Teklif kabul edildi ve 1911 yılında birçok ülkede kutlanmaya başlandı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyeleri: Sevdiklerinize Özel En Anlamlı En Özel 10 Hediye Fikri 8 Mart! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.. - Resim : 2

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ HEDİYELERİ

-Yetiştirilebilir Bitki veya Ağaç

-Doğal ve Organik Kozmetik Ürünleri

-El Yapımı Hediyeler

-Kişisel Bakım Ürünleri

-Bir buket çiçek

-Fotoğraf Albümü

-Kitap

-Hobi Malzemeleri

-Şık takılar

-Dekor ürünleri