Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 MART GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ Açıklandı: Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 Puan Durumu! Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu?

Haftanın finali yapımıyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta son bölüm toplam puan durumu belli oldu. 8 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Hafta finalinde bir gelin çeyrek altın aldı bir gelin ise 10 altın bileziği koluna geçirdi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? 8 Mart Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu..

Haftanın finali yapımıyla ekrana

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Hafta finali bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Kanal D yapımı 8 Mart Gelinim Mutfakta kim birinci oldu araştırılmaya başladı. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta 4 günlük toplam puan durumu belli oldu. Bir hafta finali daha geldi ve 8 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA 8 MART 2024 PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta izleyicileri bir haftanın daha sonuna daha gelen yapımın son bölümüne odaklandı. Kanal D izleyicileri her gün saat 13.30 itibariyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 140. bölüm sonuçlarına odaklandı. Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin günün yemeği Saksı Değilim Ben tabaklarını puanladı. 8 Mart 2024 Cuma gününün gelişiyle hafta finali yayınlanan Gelinim Mutfakta bugün kim elendi belli oldu. 8 Mart Gelinim Mutfakta günün en yüksek puanını toplayan Gözde gelin çeyrek altın kazandı. 8 Mart Cuma Gelinim Mutfakta hafta birincisi Tuğba oldu ve 10 altın bileziği koluna taktı. 8 Mart Gelinim Mutfakta elenen gelin ise Rabia ve kayınvalidesi Senem oldu. İşte Gelinim Mutfakta toplam puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA PUAN – 16

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM PUAN – 15

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE PUAN – 18

GELİNİM MUTFAKTA RABİA PUAN – 8

8 MART GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA TUĞBA PUAN – 84

GELİNİM MUTFAKTA YEŞİM PUAN – 66

GELİNİM MUTFAKTA GÖZDE PUAN – 56

GELİNİM MUTFAKTA RABİA PUAN – 39