Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

8 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN VAR MI? Gelinim Mutfakta Bitti Mi? Kanal D Gelinim Mutfakta Yeni Bölüm Ne Zaman?

Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması için nefesler tutuldu. 8 Temmuz Pazartesi gününün gelişiyle milyonlarca izleyicinin gündemi Gelinim Mutfakta yeni bölüm oldu. 8 Temmuz Pazartesi Kanal D yayın akışı Gelinim Mutfakta olup olmadığı sorgulandı. Peki, 8 Temmuz Gelinim Mutfakta bugün var mı? Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana

Kanal D ekran başına geçen izleyiciler 8 Temmuz Gelinim Mutfakta bugün var mı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Gündüz kuşağının en sevilen yapımlarından Gelinim Mutfakta son bölüm milyonlarca kez izlendi. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin çeyrek altın ve altın bilezikleri kazanma yarışında yeni bölüm beklenmeye başladı. 8 Temmuz Pazartesi gününün gelişiyle arama motorlarında Gelinim Mutfakta bitti mi, 8 Temmuz Gelinim Mutfakta yok mu soruları soruldu. Beklenen açıklama geldi. Peki, Gelinim Mutfakta neden yok? Gelinim Mutfakta ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler..

8 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN VAR MI?

Gelinim Mutfakta son bölüm 5 Temmuz Cuma günü ekrana geldi. Dolu dolu geçen bir sezonun ardından Gelinim Mutfakta şampiyonu belli oldu. Her gün yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında 50 altın bileziği Damla, 3 altın bileziği ise Kıymet kazandı. Her gün çeyrek altın her hafta finalinde 10 adet altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışmasında 6. sezon sona erdiği için 8 Temmuz Pazartesi günü ekrana gelmeyecek.

GELİNİM MUTFAKTA BİTTİ Mİ? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

5 Temmuz Cuma günü sezon finali bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması bir süre mola verdi. 6. sezon finaliyle ekran macerasını noktalayan Gelinim Mutfakta yarışması Eylül ayında tekrar başlayacak. 5 Temmuz Gelinim Mutfakta şampiyonu Damla 50 altın kazandı. Gelinim Mutfakta 6. sezon ikincisi olan Kıymet ise 30 altın bilezik kazandı.