Oğuz Ceylan: Mehmet Yılmaz’ı özellikle kutluyorum

Kocaelispor’un başarılı sağ beki Oğuz Ceylan, mevkidaşı Mehmet Yılmaz’ı Bandırma maçındaki performansından ötürü özellikle kutladı.

Oğuz Ceylan: Mehmet Yılmaz’ı özellikle kutluyorum

FARUK KOCA ÇOK ŞAŞIRTTI

Hakem Halil Umut Meler’e gerçekleşen saldırılar ile ilgili sözlerine başlayan Oğuz Ceylan şu ifadelere yer verdi: Söylenecek pek fazla bir şey yok. Bunları tasvip etmiyoruz ve bir daha yaşanmasını da asla istemiyoruz. Faruk Koca çalıştığım başkandı ve böyle bir şey yapması gerçekten çok şaşırtıcı. Hiç beklemiyordum çünkü öyle bir yapacak bir karakterde, kişilikte bir insan değildi. Yaşandı ama bunları bir daha tekrardan sahalarda görmek istemiyoruz. Şiddetin her türlüsüne karşıyız.

HEDEFİMİZ İLK İKİDEN ÇIKMAK

İyi bir gidişatımız var. Ümraniyespor maçında bir tökezledik gibi oldu ama ondan sonra Bandırmaspor maçını içeride net bir skorla aldık. Bizim için her maç bir final niteliğinde. Haftalar geçtikçe ligde kıyasıya mücadele olacak. Tabii ki aklımız Play Off’ta falan değil. İlk ikiden direk çıkmak inşallah. Sakarya maçı da bunlardan önemli maçlardan bir tanesi. Gidip orada yeneceğiz başka çaremiz yok. Yani 3 puan hedef.

KAFAMIZ ÇOK RAHAT

Bandırma’da kazandık. Mehmet kardeşimin ayağına sağlık. Uzun zamandır oynamadığı için Mehmet'i bilhassa kutluyorum. Aynı mevkideyiz ama arkadaşlığımız, kardeşliğimiz, abiliğimiz bizim onunla bayağı üst seviyede. Forma şansı olursa inşallah kafamız çok rahat. Sarı kart sınırında değiliz. Sakarya maçında burayı da en güzel ve en anlamlı şekilde geçtiğimiz zaman ikinci yarıya daha farklı bir Kocaelispor gelecektir.

TANQUE’Yİ ARATMAYACAKLAR

Tanque hücum hattımızdaki en kilit isimlerden bir tanesi. Böyle olmasını istemezdik. O da istemezdi. Bence kırmızı kartlık da bir pozisyon yok. Hakemin bariz hatası. Elbette Tanque’nin olmaması takıma etki yapar ama arkada da bekleyen Atabey Çiçek ve Kouakou var. Onlar da ellerinden gelen en iyi mücadele verecekler ve Tanque’yi aratmayacaklar.