Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ BELLİ OLDU! Kanal D Gelinim Mutfakta Bu Hafta Bilezikleri Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta Bugün Altını Kim Aldı?

7. sezonunda Aslı Hünel ile yola devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta finali geldi çattı. Birbirinden iddialı 4 gelin ile 4 kayınvalidenin tezgah başına geçtiği yapımda günün en yüksek puanını alan çeyrek altın, haftanın en yüksek puanlarını toplayan gelin ise 10 altın bilezik kazandı. Peki, 9 Ağustos Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 9 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

7. sezonunda Aslı Hünel

9 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. Kanal D ekranında yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta’da bir haftanın daha sonu geldi. 7. sezonuyla izleyici karşısına çıkan yapımda haftanın en yüksek puanlarını toplayan gelin 10 altın bileziği kollarına geçirdi. Peki, Gelinim Mutfakta bu hafta bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta bugün altını kim aldı? İşte 9 Ağustos Gelinim Mutfakta puan durumu..

9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA BİLEZİKLERİ KİM ALDI?

7. sezonla yayın hayatına kaldığı yerden devam eden Gelinim Mutfakta yarışında büyük final ardından ilk hafta tamamlandı. 9 Ağustos Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında en yüksek puanları toplayan birinci oldu ve 10 altın bileziğin sahibi oldu. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yer aldığı Gelinim Mutfakta toplam puan durumu en yüksek puanlara sahip olan gelin 10 altın bilezik kazandı.

-9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KAZANAN GELİN: DAMLA

-9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA 10 ALTIN BİLEZİK KAZANAN GELİN: DAMLA

-9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA ELENEN GELİN: ESİN

9 AĞUSTOS GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN- 14

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA- 22

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR- 6

GELİNİM MUTFAKTA ESİN- 11

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN- 72

GELİNİM MUTFAKTA DAMLA – 81

GELİNİM MUTFAKTA AYŞENUR- 60

GELİNİM MUTFAKTA ESİN- 41